Művészi fotók a női szépség csodás pillanatairól

fotók nők szépség felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezek a fotók megmutatják, hogy mit jelent a női szépség.

David Dubnitsky elhatározta, hogy megpróbálja a lehető legegyszerűbb módon megörökíteni a női szépséget. Elképzelése szerint a nők tündérek, nimfák, istennők, akiket csak csodálni lehet. Szerette volna, ha a fényképek a lehető legtermészetesebb hatást keltik.

Éppen ezért kerülte az erős sminkek, a kirívó, rikító ruhák és a természetellenes helyszínek alkalmazását is. A képeken jól látszik, hogy az alkotó egyszerre ötvözte az eleganciát, az erotikát, a naturalizmust és az egyszerűséget.

A végeredmény pedig magáért beszél: a finom fényjátékok, a jól eltalált mozdulatok és beállítások valamint a modellek szépsége meghozta a várt eredményt.

/1704/M_v_s201746153253

Káprázatos balerinák a gyönyörű Budapesten: Fotók!

Csodálatos fotósorozat készült igazi balerinákkal, akik a fővárosunk legszebb helyein mutatták meg a tudásukat. A képek fantasztikus hangulatúak lettek, egyszerre reklámozva ezzel Budapestet és a tánc művészetet is.

Mit érzel, amikor meztelenül állsz a tükör előtt?http://www.life.hu/intim/20170405-mona-awad-antilanyregenye-es-a-modern-kori-testkepzavarok.htmlMár megint az a mocsok média. Az a gonosz rohadék, ami miatt a bikiniszezon közeledtével, meg úgy egyébként az év összes többi szakában is, nők milliói érzik magukat rosszul a bőrükben. Ő a felelős az evés- és a testképzavarokért, a szorongásért, és mert még mindig vékony modellek vannak a kifutókon, a fene egye meg. Felmerül azonban a kérdés, hogy továbbra is itt tartunk, vagy ma már valami egészen mást üzennek nekünk azok a nyavalyás címlapok? IntimThinkstockCsak állj fel, és lépj egyet...http://www.life.hu/intim/20170404-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-csak-allj-fel-es-lepj-egyet.htmlHa már ültél elkeseredetten egy képzeletbeli padon, miközben az életed egy hátizsákban a lábadnál hevert, tudod, milyen az elveszettség érzése. Intim--Így írják le a nők az orgazmus élményét (18+)http://www.life.hu/intim/20170405-ilyennek-tartjak-a-nok-az-orgazmust.htmlTe próbáltad már valaha szavakba önteni, hogy mit jelent számodra az orgazmus? Nem könnyű körülírni az érzést, de az is érdekes, hogy mindenki másképp meséli el. IntimOrigoFotósorozat készült dolgozó szexmunkásokról (18+)http://www.life.hu/intim/20170331-igy-neznek-ki-a-dolgozo-szexmunkasok.htmlA fotográfus nő úgy döntött, megpróbálja egy másik szemszögből megközelíteni a szexmunkások életét. Legújabb fotókönyvébe nemcsak képek, hanem interjúk is kerültek a prostituáltakkal. IntimOrigoSzexfotókkal reklámozza magát az Eckhaus Latta ( 18+)http://www.life.hu/intim/20170330-szexkepekkel-kampanyol-az-eckhaus-latta.htmlÍgy is lehet tavaszi kampányt hirdetni, hiszen tudjuk, hogy tavasszal minden értelemben felpezsdül az élet, de az Eckhaus Latta megint valami egyedi elképzeléssel rukkolt elő. Intim--Ezekkel a szavakkal teheted tönkre a szexet http://www.life.hu/intim/20170328-ot-szo-ami-tonkre-teszi-a-szexet.htmlIdőnként túl sokat beszélsz, és ezzel rombolsz magad körül? Nem tudod, mit mikor érdemes kimondani, és mikor jobb ötlet inkább csendben maradni? Ötszavas mondatok, amikkel biztosan véget vethetsz a szexuális együttlétednek. Ha akarod, ha nem... Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.