Nem is gondolnád, hogy a pasi köldöke mennyi mindent elárul "tulajdonosáról". Legalábbis állítólag. Sorra vettük a különböző formájúakat, és azt, hogy az ezoteria hívői szerint milyen tulajdonságokkal járnak. Túl komolyan nem kell venni, de egy kis játékot megér. 

Kör forma:

Kifogtad anyuci egyetlen kisfiát, aki nehezen hoz önálló döntéseket, és hamar "papuccsá" válik. Ahogy a mamájától, tőled is folyamatos odafigyelést vár, nem bánja, ha kikészíted a zokniját és elé rakod az ételt. Az erotikában viszont fantáziadús, de ha nem faggatod ezekről, lehet, örökve rejtve maradnak előtted az igazi vágyai.

Forrás: Thinkstock

Patkó forma:

Ha ilyet látsz, bátor pasival állsz szemben. Mindenre, de tényleg mindenre vállalkozik, legyen az egy háztartási szerelés vagy extrém sport, de attól sem tart, hogy netán elfogy a pénze, ugyanis gondoskodik arról, hogy mindig pótolja azt. Akaratos és céltudatos ember, akivel a nők biztonságban érezhetik magukat, az ágyban pedig figyelmes és gyengéd.

 Kérdőjel forma:

Érzelmes, romantikus, az ágyban pedig kreatív az ilyen férfi. A szex számára nem csupán kielégülés, hanem az érzelmek világa.

Vessző forma:

A vessző formájú köldök különösen jó kommunikációs készségre utal. Az ilyen férfi könnyen szót ért az emberekkel, így a szakmai előmenetele is garantált. Ha nem vigyázol, lyukat beszél a te hasadba is, viszont roppant szórakoztató és türelmes, ezért az anyósok kedvence is válhat belőle. 

Forrás: Thinkstock

 Templom forma:

Egy igazi győztes típus. Mindig mindenben ő akar lenni az első, imádja hajszolni az élvezeteket, valódi szexmániás, minden nap igényli a lepedőakrobatikát. Roppant szenvedélyes, de könnyen el is veszíti érdeklődését a másik iránt, szóval rá alapozni nem egy életbiztosítás.