Neked is van olyan randitörténeted, amit nem szívesen hozol szóba? Vagy amitől mindenki röhögésben tör ki, ha elmeséled egy társaságban? Hidd el, mindennél van rosszabb. Ezek a legcikibb randihelyzetek.

"Az első randin ültünk egy nagyon szimpatikus pasival. Minden tökéletes volt, csak annyi zavart, hogy elképesztően görcsölő szellentés csikarta a hasamat. Próbáltam kisimult arcot vágni, úgy tenni, mintha minden rendben lenne, de amikor már görnyedt háttal szenvedtem az asztalnál, akkor egyszer csak kiszaladt.

Szerencsére nem volt hangos, cserébe viszont olyan szagos, hogy le sem lehetne tagadni. Nem gondoltam, hogy valaha még látni fogom a pasast. Pedig ő lett később a férjem" - vallotta be a férjével való megismerkedését egy nő. 

Így lesz egy randiból pillanatok alatt rémálom
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

"Egy csinos csajjal volt találkozóm. Egy kicsit teltebb testalkatú volt, de nagyon csinos, szimpatikus lány. Egy hangulatos kis étteremben ebédeltünk, és jókat ettünk. Közben a lány mesélte, hogy nagy fogyókúrán van most túl, és hogy mennyire szeret enni.

Én pedig véletlenül azt feleltem, hogy azt látom. Láthatóan megfagyott köztünk a levegő, és sajnos soha többé nem találkozott velem" - mesélte egy férfi.

Vannak helyzetek, amikből már nem lehet jól kijönni 
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

Nagyon kellemetlen volt, mikor elmentem vele egy koncertre, és a srác ott mesélte el, hogy nemrég engedték ki a börtönből.

Nem sokkal ezután pedig eltűnt a mosdóban, majd amikor előkerült, közölte, hogy most adott el egy zacskó füvet, meg egy kicsit be is tépett. Eléggé vártam már az este végét - írta meg az Independent.