A plus size blogger úgy döntött, felnyitja a duci nők szemét, és nem engedi, hogy szexmentes életet éljenek. Ingyen tanácsokat oszt, mert azt szeretné, ha nem gondolnának testükre szégyenként: így is lehetnek szexik!

Sokáig ő is rejtőzködött, de Cheyenne ma már inkább vállalja a testét. A plus size modell bátran vetkőzik fehérneműre is, és megosztja közösségi oldalán a fotókat, hogy ezzel másoknak is erőt adjon. Olyan nőknek, akik szintén nem tökéletesek, és nem merik megmutatni magukat, pedig a domborulatokkal nincsen semmi baj.

Cheyenne bátran vállalja a testétForrás: Instagram/Cheyenne

"Az emberek azt feltételezik, hogy mi pólóban és lekapcsolt villannyal szexelünk, és egyeseknél ez így is van" - mondja a blogger, aki szerint senkinek nem kell szégyenkeznie, hiszen a férfiak, akik duci nőkkel vannak pontosan tudják, mit fognak látni a póló alatt. "Nem a kinézetünk ellenére vannak velünk, hanem azért mert vonzóak vagyunk" - tette hozzá Cheyenne, aki mindenkit óva int a sötétben szexeléstől, na meg néhány póztól is. Nem minden póz működik, és ezzel nincsen semmi baj! Mindig vannak alternatívák. Csak csinálj egy gyors keresést a neten, és próbálj ki néhány új dolgot" - tanácsolja a követőinek a blogger, ahogy azt is, hogy ne tűrjék a megaláztatást. Aki nem tiszteli a testüket, az nem is érdemli meg őket!