Cheyenne, a plus size modell szextanácsot oszt duci nőknek

Forrás: Instagram/Cheyenne -
szex duci plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plus size blogger úgy döntött, felnyitja a duci nők szemét, és nem engedi, hogy szexmentes életet éljenek. Ingyen tanácsokat oszt, mert azt szeretné, ha nem gondolnának testükre szégyenként: így is lehetnek szexik!

Sokáig ő is rejtőzködött, de Cheyenne ma már inkább vállalja a testét. A plus size modell bátran vetkőzik fehérneműre is, és megosztja közösségi oldalán a fotókat, hogy ezzel másoknak is erőt adjon. Olyan nőknek, akik szintén nem tökéletesek, és nem merik megmutatni magukat, pedig a domborulatokkal nincsen semmi baj.

Cheyenne bátran vállalja a testét Forrás: Instagram/Cheyenne

"Az emberek azt feltételezik, hogy mi pólóban és lekapcsolt villannyal szexelünk, és egyeseknél ez így is van" - mondja a blogger, aki szerint senkinek nem kell szégyenkeznie, hiszen a férfiak, akik duci nőkkel vannak pontosan tudják, mit fognak látni a póló alatt. "Nem a kinézetünk ellenére vannak velünk, hanem azért mert vonzóak vagyunk" - tette hozzá Cheyenne, aki mindenkit óva int a sötétben szexeléstől, na meg néhány póztól is.

Nem minden póz működik, és ezzel nincsen semmi baj! Mindig vannak alternatívák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.