Nicole Kidman mindent szétvert erőszakos szexjelenete után!

Nicole Kidman szexjelenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszerű a színészek élete, hiszen sokszor olyan jeleneteket kell eljátszaniuk, amiket a való életben senki nem kívánna magának és másnak sem. Nicole Kidmant az erőszakos szexjelenetek viselték meg a legjobban: dühödten széttörte az egyik üvegajtót, miután hazaért!

Nicole Kidman sok mindent eljátszott már az életében, mostani sorozata mégis megviseli. A Hatalmas kis hazugságokban

az erőszakos szexjelenetek forgatása teljesen kikészítette a színésznőt,

még a forgatás után sem tudott lenyugodni. Akkora dühöt érzett annak ellenére is, hogy ez csupán egy jelenet volt, hogy kénytelen volt szétzúzni valamit.

Nicole Kidman a forgatás után teljesen kikészült Forrás: HBO

Amikor hazaért, egy követ hajított át az üvegajtójukon, ami darabjaira hullott szét. Úgy érezte, szüksége volt arra, hogy valahogy kiengedje a felgyülemlett gyűlöletet.

Hazamentem és az üvegajtón keresztül hajítottam egy követ. Nyilvánvalóan addig a dühöt magamban horodztam"

Daily Mail

Így néznek ki valójában a meztelen nők: retus nélküli fotók (18+)http://www.life.hu/intim/20170608-meztelen-nok-retusalatlan-fotokon.htmlMost lehull a lepel a meztelen nőkről. Végre egy olyan fotósorozat került napvilágra, amelyben nincsenek korrigálva, retusálva a képek. Ez a nyers valóság. Intim--Pikáns illusztrációk: így ábrázolták régen a leszbikus szexet (18+)http://www.life.hu/intim/20170607-igy-abrazoltak-regen-a-leszbikus-szexet.htmlAz erotikus fotók előtt csak a rajzokon tudtak élvezkedni annak idején azok, akik erre vágytak. Chéri Hérouard, neves francia illusztrátor mindent meg is tett azért, hogy a legmocskosabb vágyakat is kielégítse rajzaival. Intim--Tükröm, tükrömhttp://www.life.hu/intim/20170607-pilat-gabor-tukrom-tukrom.htmlHa látni szeretnéd magad, de nincs kéznél tükör, nézz rá a párodra, és nézz rá a párkapcsolatodra. IntimThinkstockErotikus rajzsorozat: minimalista alkotás a kielégülésről (18+)http://www.life.hu/intim/20170607-rajzsorozat-a-kielegulesrol.htmlEgy francia művész alkotta meg az erotikus illusztrációkat, ami már önmagában is izgalmas téma, de ő még vitt bele jó pár csavart. Nézd meg, milyen érzékire sikerült! IntimOrigo5 szuper szexpóz terhes nőknekhttp://www.life.hu/intim/20170607-terheseknek-ajanlott-szexpozok.htmlAttól még, mert terhes vagy, nem kell lemondanod a szexualitás örömeiről: íme 5 olyan szexpóz, ami még várandósan sem megterhelő. IntimThinkstock5 orgazmusfajta, amit minden nő ismerhttp://www.life.hu/intim/20170607-a-noi-orgazmus-legismertebb-arcai.htmlVannak bizonyos orgazmusfajták, amelyek minden nővel megtörténtek már legalább egyszer: íme az 5 leggyakoribb. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.