Hüvelyszűkítő műtétet csináltatott Farrah Abraham

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jacopo Raule -
Farrah Abraham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még Farrah Abraham celebnőre, aki az MTV-n futó, Tini mamikban szerepelt? Nos, Farrah ma már 26 éves, még a pornót is kipróbálta és egy interjúban bevallotta, hogy hüvelyszűkítő műtéten esett át. 

Persze nem ezzel a plasztikával kezdte a korábban vallásos celeb. Megoperáltatta már az orrát, a száját és a melleit is. Abraham most azért vállalkozna a hüvelyszűkítő operációra, mert elmondása szerint a pornózás nagyon megviselte a szervezetét. Döntése miatt sokan támadták az interneten, de ő úgy véli, hogy minden nőnek joga van olyan beavatkozásokon átesni, amitől megnő az önbizalma - írja az In Touch.

Farrah Abraham Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jacopo Raule

A The Hollywood Gossip oldal szerint Farrah azért döntött az operáció mellett, mert egy korábbi szeretője megjegyzést tett a nőiességére.

3 póz a tökéletes hármashoz - Fotók! (18+)http://www.life.hu/intim/20170810-3-poz-harmas-szexhez.htmlMegfordult már a fantáziádban, hogy a szokásos kettes felállás helyett megpróbálnád plusz egy résztvevővel a szexet? Akkor ez a cikk neked szól! Íme néhány tökéletes szexpóz a hármas együttléthez. IntimThinkstockSzexuális játék közben lőtte vaginán partnere a nőt (18+)http://www.life.hu/intim/20170806-szexualis-jatek-kozben-lotte-vaginan-partnere-david-andrew-jeffers-a-not.htmlA 46 éves David Andrew Jeffers szexjáték közben lőtt vaginán egy nőt Manchesterben. Az eset januárban történt, a bíróság azonban most tárgyalja az ügyet. IntimThinkstockJoshi Bharat őszintén mesélt az intim életérőlhttp://www.life.hu/intim/20170803-intim-eleterol-vallott-joshi-bharat.htmlA híres műsorvezető kendőzetlen őszinteséggel mesélt a szexről, sőt, még a saját szexuális életéről is. Intim--Erotikus képeslapok egykor (18+)http://www.life.hu/intim/20170806-erotikus-kepeslapok-egykor.htmlA ma felnövő generáció szinte már el sem tudja képzelni, hogy még nem is olyan régen az emberek e-mail helyett képeslapokon üzentek egymásnak. És ahogy most, a szex akkor is ugyanennyire mozgatta az embereket, így az erotikus levelezőlapok is nagyon népszerűek voltak. Intim--Ő az a 62 éves férfi, aki a guminőjébe szerelmes: Fotók! (18+)http://www.life.hu/intim/20170804-szexbabajaba-szerelmes-egy-nyugdijas-ferfi.htmlElképesztő fotók kerültek napvilágra egy férfiról, aki nem tagadja egy pillanatig sem, hogy szerelmes a gumibabájába. Intim--Amit senki sem tennehttp://www.life.hu/intim/20170803-pilat-gabor-amit-senki-sem-tenne.htmlIdőnként az ember a házasságot oly mértékben szent köteléknek tartja, hogy felelősségét kiterjesztve, kötelességének érzi minden téren levenni a terhet a házastársa válláról. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.