Pilát Gábor: "Elvagyok így addig, amíg nem jön meg az igazi"

Forrás: Thinkstock -
Pilát Gábor párkeresés párkapcsolat Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet olyan korszak az ember életében, amikor csak úgy elvan valakivel. Esetleg vannak ismerősei, akikkel akár lefekszik, akár nem, de nem jelentenek sokat az életében.

A zűrzavart inkább az okozza, hogy ebben az életszakaszban reggelente azt mondja magának:

Elvagyok így addig, amíg nem jön meg az igazi.

Nem igaz, hogy ebben az állapotban nem ismerkedhetünk meg álmaink asszonyával, vagy nem lovagolhat be az életünkbe a herceg a fehér lovon. Az viszont biztos, hogy nem fog sokáig maradni, ugyanis ha jobb állapotban van, mint mi, akkor nem tudjuk "megtartani", ha rosszabban, akkor pedig nem akarjuk megtartani.

"Elvagyok így addig, amíg nem jön meg az igazi" Forrás: Thinkstock

Kevésnek tűnik, ha csak elméletben tudjuk, hogy a traktor szántásra való, a sportkocsi száguldásra, a limuzin pedig kényelmes utazásra, miközben a valóságban a szobabiciklit tekerjük. Minthogy jó segge se a zumbától lesz valakinek, hanem a guggolástól. Jobb, ha leszállsz a szobabicikliről, vagy ne lepődj meg azon, ha egy szobabiciklis teker melléd. Zsák a foltját...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.