Videóra vették a repülőn szexelő utaskísérőket

Forrás: Getty Images/BraunS/Brauns -
stewardess videó szexjelenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen eset történt nemrég Németországban: többen is komoly bajba kerülhetnek. 

A Condor Airlines vezetősége kirúgással és börtönnel fenyegette meg azokat a pilótákat, akik videóra vették a repülőn szexelő stewardesseket, majd a felvételt egymásnak küldözgették. A képeket és videókat természetesen a szexelők tudta nélkül készítették és terjesztették.

Azt nem tudni, hogy a stewardessek mit szólnak a nyilvános égéshez Forrás: Getty Images/BraunS/Brauns

Nyáron a légitársaság már küldött egy tájékoztató e-mailt, amelyben kijelentette: a felvételek küldözgetéséből könnyen lehet büntetójogi per, majd 2 év börtön is.

A Condor nagyon komolyan veszi az ügyet, azonnal belső vizsgálatot indítottak. Ám egyelőre semmilyen bizonyítékot nem találtak, amellyel jogi útra lehetne terelni a dolgot - írta meg a Focus.

Repülőn esett egymásnak egy pár: Videó!

A Manchester-Ibiza járat utasai ültek teljes döbbenettel az arcukon, ugyanis az egyik velük utazó pár gátlástalanul egymásnak esett a gépen. A fiatalokat egyáltalán nem zavarta, hogy mellettük minden irányban idegen emberek ülnek, vidáman hancúroztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.