Lily Eros luxusprosti korábban pont úgy dolgozott, mint minden más örömlány: egy órácska intenzív szex segítségével jutatta el vendégeit a csúcsra. Nemrég azonban változtatott a szolgáltatásain, azóta pedig még népszerűbb a férfiaknál.

Lily 18 éves volt, amikor elkezdett örömlányként dolgozni, de hat hónapja egyetlen vendégével sem feküdt le. Elkezdett intenzíven foglalkozni a tantrával, mert a szexualitás más fajtáit is szerette volna felfedezni. Mostanra már inkább tantrikus szex-munkásnak hívja magát, nem eszkortnak vagy örömlánynak. A szeánszain segít a vendégeinek, hogy megéljék és megismerjék saját szexuális erejüket, felfedezve ezzel az erotika legmélyebb bugyrait. Mindezt úgy, hogy a vaginájához hozzá sem érhetnek.

A 24 éves Lily erotikus testmasszázsnak hívja szolgáltatását. A folyamat 20 másodperc intenzív ölelkezéssel kezdődik, de tarthat akár hosszú percekig is, ha a kuncsftnak arra van szüksége. Az ölelkezés során mindjét fél ruhában van. Ezután a férfiak megérinthetik ugyan Lily testét, de csak bizonyos területeken: a vállait, a karjait, és az oldalait simogathatják. A melleihez és a nemi szervéhez tilos nyúlni.

"Olyan társadalomban élünk, ami nagyon szexorientált, mégis szégyenérzet kapcsolódik a szexualitáshoz. A legtöbb ember nem tud erről őszintén beszélni. Sokan azért jönnek hozzám, mert a nálam eltöltött idő segít abban, hogy legyőzzék a szégyenérzetet, és végre szabadok legyenek a szexben" - mondta a Daily Mailnek Lily, aki képes arra, hogy ruhában, csupán ölelkezéssel saját magát és partnerét is eljuttassa az orgazmusig.

Aki ki szeretné próbálni, milyen Lily-vel, ruhában szexelni, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, egy órálrt ugyanis 80.000 forintnak megfelelő angol fontot kell kifizetnie.