Két sztriptíztáncos, Christina és Lucy vallottak arról, hogyan kezdtek el vetkőzni

Forrás: Alicia Vera -
sztriptíztáncosnő sztriptízbár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben csak filmekből ismerik a sztriptíz klubokat, és persze ez sem úgy van ábrázolva, ahogy az a valóságban van. Két nő rántja fel most a leplet arról, milyen is táncosként dolgozni. Egyikük tanár, a másik pedig az egyetemi tandíjára gyűjt.

Mindenkinek van elképzelése arról, hogyan működnek a sztriptíz klubok, ahogy az ott dolgozó nőkről is. A valóság azonban nem olyan, mint amilyennek elképzeljük. A nők nagy részének van civil foglalkozása, és senki sem azért űzi ezt az ipart, mert akkora örömét lelné benne. A legtöbben a teljes munkaidejük után válnak táncoslányokká, hogy kiegészítsék a fizetésüket.

Ilyen az élet egy sztriptízbárban - Képünk illusztráció Forrás: Alicia Vera

Christina már 10 éve táncol, azóta, hogy az Egyesült Királyságba költözött. Férje van, és gyermekei, valamint tanári diplomája, de úgy döntött, belekezd a táncolásba, hogy tudják fizetni a jelzálogot. Őt egyébként a férje beszélte rá...

Az egyik barátunk ezt csinálta, a férjem pedig megkérdezte, hogy én miért nem próbálom ki"

Kipróbáltam, és végül rájöttem, hogy nincs ezzel semmi baj. Nincs érintkezés, a klub pedig vigyáz rád

Ez is csak egy munka - Képünk illusztráció Forrás: seventh-heaven.com

Lucy sem mesélte el barátainak, hogy mivel keresi meg a pénzét, ő az egyetemi tandíjára gyűjtött 4 éven át. Azon a helyen, ahol ő táncolt 50 lány dolgozott, 30 százalékuk a tandíj miatt táncolt.

Nem mondom el az embereknek, hogy mit csinálok, mert a legtöbb szerint ez a munka rosszabb, mint amilyen valójában.

Liverpool Echonak

Ha akarod, te is megkóstolhatod a vaginasört: videó (18+)http://www.life.hu/intim/20170925-ime-a-legujabb-orulet-igyal-te-is-vaginasort.htmlEz egyszerűen döbbenetes. Nem is értjük igazából, hogy van-e ennek bármi értelme. Intim--Pumped Gabo adásban mutatta meg nemi szervét: fotó (18+)http://www.life.hu/intim/20170925-pumped-gabo-megmutatta-peniszet-foto.htmlPumped Gabo a ma esti adásban kendőzetlenül megmutatja férfiasságát: két lánnyal, meztelenül napozik. IntimOrigoMedencés aktfotókon pózolnak a hétköznapi magyar nők (18+) http://www.life.hu/intim/20170925-hetkoznapi-magyar-nok-pozolnak-medences-aktfotokon.htmlA magyar fotóművész megunta a kilók számolgatását, ezért elhatározta: megmutatja miért szépek a hétköznapi nők. Intim--Ilyen erotikus fétisfotókra buknak a férfiak (18+) http://www.life.hu/intim/20170924-ezek-a-szexi-fotok-hozzak-lazba-a-pasikat.htmlEzekre a forró fotókra csorgatja a nyálát az internet népe. IntimOrigoÍgy juthatsz el lábszexszel az orgazmusig (18+)http://www.life.hu/intim/20170924-igy-juthatsz-el-labszexszel-az-orgazmusig.htmlSokan furának, mások perverznek tartják, de emellett is sokan vannak, akik lelkesednek az úgynevezett lábszexért. Általában a kézimunka "piszkos" testvéreként gondolnak rá, ami bármikor és bárhol megtörténhet. A valóságban azonban a férfiak viszonylag ritkán tapasztalják meg ezt az élményt, ezért sokan csak fantáziálnak arról, milyen lenne szexi lábak ölelésében eljutni az orgazmusig. IntimThinkstockÍgy készítsd elő a tested az anális szexhez (18+)http://www.life.hu/intim/20170924-igy-keszulj-fel-az-analis-szexre.htmlMert bizony egyáltalán nem jó ötlet felkészületlenül "fenekest ugrani" az anális örömökbe. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.