Lisa Zimmermann sportolónő pucéran pózol

pucér Lisa Zimmermann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bevállalós képet posztolt Instagramjára Lisa Zimmermann. A sportoló lány oldalán nem ez az első olyan fotó, amin megakad a férfiak szeme, de tökpucéran még nem láttuk.

Az X-Games aranyérmes síelő egy medence felett egyensúlyozgat: ruha nélkül. A mutatványt meg is örökítették, és ezzel egy jó napot szereztek Lisa rajongónak. Mutajuk is:

thanks to @swox_com for keeping me safe from the sun ‍♂️ @flo_corzelius

Lisa Zimmermann (@zimmermannlisa) által megosztott bejegyzés,

Ilyen az élet mikropénisszel: négy férfi vallomása (18+)http://www.life.hu/intim/20170930-ilyen-az-elet-mikropenissze.htmlBár azt már nagyon sokan, nagyon sok helyen elmondták, hogy nem a méret a lényeg (és az ellenkezőjét is), ám a mikropéniszű, azaz erektált állapotban 7 centiméternél kisebb hímvesszőjű férfiakat senki nem irigyli. Van, aki annyira szégyelli adottságát, hogy nem is próbálkozik szexuális kapcsolatot teremteni, mások megtanulják a nőket alternatív módokon kielégíteni, de van olyan is, akinek a partnere kifejezetten élvezi a kisebb hímtagot. Férfiak vallottak. IntimThinkstockPárcserés szex után ütötte el a férjét egy nő (18+)http://www.life.hu/intim/20170930-parcseres-szex-utan-utotte-el-a-ferjet-egy-no-feltekenysegbol.htmlTesti sértéssel vádolják, és eljárást is indítottak az amerikai hatóságok egy 26 éves nő ellen. Az asszonyka szeptember 21-én egy párcserés szexbuli után autójával támadt férjére, el akarta ütni. A férj szerint neje féltékenységből támadt rá. IntimThinkstockPucéran, egy lóval pózol 'Paleo' Pete Evans sztárszakács felesége, Nicola http://www.life.hu/intim/20170924-puceran-egy-loval-pozol-paleo-pete-evans-sztarszakacs-felesege-nicola.htmlNicola arra azért odafigyelt, hogy Instagram-kompatibilis legyen a fotó: egy kis ponttal takarta el a kényes területet posztjában. IntimOrigoÍgy juthatsz el lábszexszel az orgazmusig (18+)http://www.life.hu/intim/20170924-igy-juthatsz-el-labszexszel-az-orgazmusig.htmlSokan furának, mások perverznek tartják, de emellett is sokan vannak, akik lelkesednek az úgynevezett lábszexért. Általában a kézimunka "piszkos" testvéreként gondolnak rá, ami bármikor és bárhol megtörténhet. A valóságban azonban a férfiak viszonylag ritkán tapasztalják meg ezt az élményt, ezért sokan csak fantáziálnak arról, milyen lenne szexi lábak ölelésében eljutni az orgazmusig. IntimThinkstockA szexbabád nem csak kielégít, de meg is ölhet (18+)http://www.life.hu/intim/20170916-a-szexbabad-nem-csak-kielegit-de-meg-is-olhet.htmlA szexipar tért hódítása megállíthatatlan, így egyre nagyobb szerepet kapnak a "segédeszközök" között a szexbabák is. A legújabb trend és egyben cél is, hogy minél élethűbbek legyenek, és olyan pluszfunkciókat kapjanak, amelyekkel az eddigénél jobban ki tudják elégíteni használójuk vágyait. Azt azonban nem gondolnád, hogy ez a mérhetetlen fejlődés komoly veszélyeket rejt magában. Intim--Ezeket az intimfazonokat szeretik a magyarok (18+)http://www.life.hu/intim/20170916-ezeket-az-intimfazonokat-szeretik-a-magyarok-kozvelemenykutatas.htmlA Ébredő Szexualitás blog végzett közvélemény-kutatást abban a témakörben, hogy olvasóik mely intim fazonokat preferálják. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.