Marilyn Monroe volt az első nyuszilány 1953-ban: fotó

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
Playboy Marilyn Monroe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Hefner 1953-ban indította útjára a világ legnépszerűbb férfimagazinját, a Playboyt. Hamar felismerte, mitől döglik a légy, ezt első címlapja is igazolja: a világ legszexibb díváját vetkőztette le.

Marilyn Monroe pózol a nyuszis magazin legelső címlapján 1953-ban. Természetesen akkoriban még nem volt lehetséges a meztelen címlap, így csak a belső oldalakon dobta le a díva a textilt. Elképesztően művészi fotók születtek, amik meg is alapozták a Playboy stílusát és hitvallását egyaránt.

Hugh édesanyjától kért kölcsön ahhoz, hogy útjára tudja indítani álmát: úgy tűnik, jól tette, hiszen az ikonikus fülekkel megáldott lap mára a legkeresettebb magazin, amit az egész világon kiadnak -írta meg a bbc.co.uk.

Íme a kultikus címlap, mely a világ legeső magazinján szerepelt. Bár Marilyn nem vetkőzött teljesen pucérra a borítóképen, az erotika így is csak úgy sugárzik a fotóról.

Marilyn Monroe szerepelt az első Playboy címlapján, 1953-ban Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A beslő fotókon már nem volt ilyen szégyenlős a szőke bombázó, minden ruhadarabjától megszabadult.

Marilyn Monroe vetkőzött le először a nyuszis magazinban Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.