Ilyennek látja a 40 feletti nőket egy férfi

Forrás: Thinkstock -
nők vélemény középkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes vallomás kezdett el terjedni a neten, amelyet egy férfi írt a 40 feletti nőkről. 

"Ahogy idősödöm, egyre jobban tudom értékelni a 40 feletti nőket, sőt, őket tudom csak igazán tisztelni" - kezdi a levelét a férfi.

  • Egy 40 feletti nő soha nem fog felkelteni az éjszaka közepén beszélgetni, csak azért, mert ő nem tud aludni. És nem fogja megkérdezni, hogy mire gondolsz éppen, mert őt ez egyáltalán nem érdekli.
  • Felmeri vállalni, ha valami tényleg hidegen hagyja, éppen ezért ha te focimeccset akarsz nézni, nem fog odaülni melléd látványosan nyavajogni, hogy milyen uncsi amit csinálsz. Hagyni fogja, hogy te meccset nézz, ő pedig addig valami olyat fog csinálni, ami neki is jól esik.
  • A 40 feletti nőkben már van egy jó adag méltóság. Nem fognak veled soha üvöltözni az utcán vagy egy étteremben, de abban biztos lehetsz, hogyha megérdemled, akkor jóval durvább megtorlásban lesz részed, mint egy egyszerű kiabálás.
    Ezért tisztelik jobban a férfiak a középkorú nőket Forrás: Thinkstock

  • A másik oldalról azonban nem sajnálnak dicsérni. Pontosan tudják, hogy egy-egy cél eléréséhez mennyi munkát kell befektetni, ezért pontosan tudják, mikor van szükséged elismerésre, támogatásra, noszogatásra, vagy megdorgálásra.
  • Az elsők ráncok a negyvenes nők arcát nem csúfítják, hanem pont, hogy szebbé varázsolják. Ettől lesznek olyan sugárzóak és méltóságteljesek, hogy tiszteled, és meg sem próbálod átverni őket. Míg a fiatal társaikkal simán megteszed.
  • Rengeteg dolog van, ami miatt jobban tudok tisztelni egy negyven feletti nőt, mint a fiatalabb csajokat, szóval emelem kalapom előttetek. Az én szememben ti vagytok az igazi nagybetűs NŐK! - írta meg a Newsner.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.