Itt az új találmány: melltartó, amellyel egy héten belül nagyobb mellekre lehet szert tenni.

Ha szeretnél nagyobb melleket, de félsz attól, hogy kés alá feküdj vagy esetleg nincs pénzed műtétre, van egy jó hírünk: kifejlesztették azt a melltartód, amely egy hét alatt megnöveli a mellméretet. A vibrációs fehérneműt jelenleg tesztelik, de eddig igen jó a visszhangja.

A kitaláló, a 33 éves Milan Milic elmondta, az „E-melltartó" nem csak a méretét növeli a melleknek, de szebbé is teszi azokat. A jó hír pedig az, hogy nem egész nap kell viselni, hanem elég egy nap háromször öt percig hordani egy héten keresztül.

Az új találmánnyal műtét növelhető a mellméretForrás: Thinkstock

Amerikában, Európában és Kínában a hölgyek orvosok jelenlétében próba jelleggel már viselték a darabot, és valóban egy kosárméretnyi növekedést tapasztaltak, ráadásul az egyenetlen melleket is szimmetrikussá varázsolta.

A férfi barátnője, Jelena állítólag elképesztő változáson ment át, ő még 2012-ben tesztelte a melltartót és 3 teszthét után az A-kosaras melltartóról D-kosarasra kellett váltania – számolt be a hírről a DailyStar.

Állítólag a melltartó nagyjából 150 fontba, azaz körülbelül 50 ezer forintba for kerülni és az interneten lehet majd megrendelni.