2017-ben sem csökkent a pornófilmek népszerűsége, és még mindig a hölgyek kettőse van az első helyen, ha a kereséseket nézzük. Magyarországon is a leszbikusok taroltak!

A PornHub idén is közzétette kutatását arról, hogy az elmúlt évben mik voltak a legnépszerűbb videók az oldalon, milyen kategóriára kerestek rá a legtöbben, és kik a legnépszerűbb pornósztárok. A legnagyobb felnőttfilmes oldalra tavaly 4 millió videó került fel, köztük 810 ezer amatőr. Viszonyításképpen a videók száma meghaladja az egy évben átlagosan a Kínai nagy falhoz ellátogató turisták számát, és ha az összes videót meg szeretnénk nézni, az 68 évbe kerülne.

Idén is a leszbikusok hódítottakForrás: Thinkstock

A kategóriák közül még mindig a leszbikus lányok viszik a prímet, idén is erre kerestek rá a legtöbben Magyarországon is. „A leszbikusok az idők kezdete óta a férfiak elsőszámú fantáziája, de a női nézőket sem hagyhatjuk figyelmen kívül. A leszbikus pornó lehetővé teszi számukra, hogy kockázatok nélkül feltárják saját szexualitásukat" – mondta a szakértő. Ami viszont meglepő, hogy a pornó nők számára is egyre népszerűbb a keresések között. Úgy tűnik, hogy a 2017 az az év, mikor a nők nyíltan kifejezték a vágyaikat" – mondta Dr. Laurie Betito szexuálterapeuta. A legnépszerűbb pornószínésznő évek óta Riley Reid, de Kim Kardashianra is rengetegen keresnek rá még mindig. De nem ő az egyetlen sztár, akit szeretnének pikáns helyzetekben látni: Selena Gomez a második legkeresettebb híresség, de Gal Gadot, Emily Ratajkowski, Taylor Swift, Beyoncé és Meghan Markle is a listán van.