Majdnem másfél perces szexvideó szivárgott ki Blac Chynáról

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Andy, Gice -
szex Blac Chyna felnőtt erotika Rob Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismeretlen férfival látható Black China, Rob Kardashian exe azon a szexvideón, ami valahogy kiszirvárgott az internetre.

Orálisan kényeztet egy férfit Blac Chyna azon a videón, ami hétfő reggel került ki az internetre. A TMZ cikke szerint a nő arca nem látszik a képsoron, azonban a hangja hallható és arca jól feismerhető rajta, amikor épp nem takarja ki valami. A videót egyébként egy névtelen Twitter-fiókkal lőtték ki, a TMZ információi szerint valószínűleg a videón látható férfi tette.

Balc Chyna a rendőrséghez fordul Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Andy, Gice

Blac Chyna ügyvédje, Lisa Bloon azt mondta, hogy a pornóképek közzététele bűncselekmény, és a bántalmazás egyik formája. A modellként is ismert Chynának már nem ez az első ilyen esete, hiszen exéval, Rob Kardashiannal is volt hasonló zűrje. Most valószínűleg a rendőrséghez fordulnak majd az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.