Cooky és Debóra élete megváltozott kisfiuk születése után, de csakis a jó irányba. Ugyan apás szülés volt, a rádiós továbbra is a leggyönyörűbb nőként tekint barátnőjére, és nem is érti, más férfi miért nem kívánja a feleségét a szülés után.

Cooky és Debóra életük legboldogabb időszakát élik, hiszen megszületett a gyermekük. Debi kádban ülve, vízben adott életet kisfiuknak, a rádiós pedig végig ott volt mellette, hogy segítse. Egyiküknek sem lett rossz emlék a szülés, Cooky kijelentette, ő nem érti azokat a férfiakat, akik nem kívánják feleségüket azután, hogy az életet adott a gyermeküknek.

Cooky tudja, hogy közte és Debóra között nem lesz probléma az összebújásForrás: TV2

Aki szülés után nem kívánja a feleségét, az egy idióta! Debi az én gyermekemet hozta a világra, örökké hálás leszek neki érte! Persze szülés után egészségi okokból egy darabig nem lehet szexelni, de semmi probléma nem lesz köztünk" - árulta el a Hot! Magazinnak Cooky, aki egy percre sem lett rosszul a szülés alatt, azt a pillanatot pedig valóságos csodaként élte meg, mikor kibújt a kisfia. 

Megmutatta szülés utáni testét Cooky szerelme, Debóra

Január 23-án született meg Cooky és Debóra első gyermeke, Kevin. A fiatal kismama pedig nem csak a kisfiára büszke, hanem gyorsan regenerálódó testére is. Kattints a fotóért!