Cooky a szülés után is kívánja Debórát: szerinte, aki másként érez, az idióta

Forrás: TV2 -
Debóra szex Cooky szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky és Debóra élete megváltozott kisfiuk születése után, de csakis a jó irányba. Ugyan apás szülés volt, a rádiós továbbra is a leggyönyörűbb nőként tekint barátnőjére, és nem is érti, más férfi miért nem kívánja a feleségét a szülés után.

Cooky és Debóra életük legboldogabb időszakát élik, hiszen megszületett a gyermekük. Debi kádban ülve, vízben adott életet kisfiuknak, a rádiós pedig végig ott volt mellette, hogy segítse. Egyiküknek sem lett rossz emlék a szülés, Cooky kijelentette, ő nem érti azokat a férfiakat, akik nem kívánják feleségüket azután, hogy az életet adott a gyermeküknek.

Cooky tudja, hogy közte és Debóra között nem lesz probléma az összebújás Forrás: TV2

Aki szülés után nem kívánja a feleségét, az egy idióta!

Hot! Magazinnak

Megmutatta szülés utáni testét Cooky szerelme, Debóra

Január 23-án született meg Cooky és Debóra első gyermeke, Kevin. A fiatal kismama pedig nem csak a kisfiára büszke, hanem gyorsan regenerálódó testére is. Kattints a fotóért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.