A Feleségek luxuskivitelben Dalmája várandósan napi négyszer kívánja a szexet

Smaltig Dalma szex várandós szerelem Feleségek luxuskivitelben várandósság erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Smaltig Dalma, a Feleségek luxuskivitelben szereplője várandóssága nyolcadik hónapjában jár, és azt is elárulta, hogy akár napi négyszer is képes lenne ágyba bújni férjével.

"Egy várandós nőnél dúlnak a hormonok, és ez a hangulatingadozás mellett a szexuális étvágyban is megmutatkozik. Napjában akár négyszer is megkívánnám a férjemmel a szexet, viccesen kergetni is szoktam, hátha tudok lopni pár forró pillanatot kettőnk számára" - mesélte a Borsnak a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Smaltig Dalma, aki várandóssága nyolcadik hónapjában jár.

Smaltig Dalma napi négyszer is megkívánja férjét Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

Azt is elárulta, hogy reggel és este bújnak össze férjével, de ő ennél is többre vágyna. Dalma csinos kismama, mindössze 6 kilogrammot szedett fel. Azt mondja a titok a tudatos táplálkozásban és a sportban rejlik.

"A sport sokat segít – többek között az említett szexuális túlfűtöttségen is –, hiszen nemcsak levezetem a fölös energiáimat, de szexi kismamává is formál" - mondta Dalma.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.