Egy brit családi vállalkozás arra szakosodott, hogy pucér takarítónőket közvetítsen ki jó pénzért cserébe.

A Mirror azt írja, a Naturalist Cleaner cégnél dolgozó nők, akik vállalják, hogy meztelenül takarítanak ki otthonokat, óránként átlagosan akár 16 ezer forintot is megkereshetnek. A bátor munkavállalóknak nem kell tartaniuk attól, hogy esetleg molesztálás áldozatai lesznek, a klienseknek ugyanis szigorúan tilos a testi érintkezés a takarónőkkel, és fotózni, videózni sem szabad őket.

A meztelen takarítóként dolgozó 28 esztendős Sia Rodney, aki egyébként egy háromgyermekes édesanya, elárulta, hogyan vette rá magát arra, hogy ezt a munkát végezze.

Van, aki szívesen takarít meztelenülForrás: Thinkstock

Alapvetően szeretek meztelenkedni, semmi probléma nincs ezzel, hogy ruha nélkül kell takarítani. Mielőtt felvettek dolgozni, volt egy Skype-interjú, ahol megbeszéltük, hogy nem okoz számomra semmi kellemetlenséget ez a munka, és közölték velem a szigorú szabályokat."

A nő elmesélte, többnyire naturisták bérelik fel takarításra, előfordult, hogy egy 60-as éveiben járó házaspárhoz ment dolgozni és még soha senkivel nem akadt problémája. Ha úgy érzi, valaki kezdi a határokat feszegetni, egyből tisztázza vele a szabályokat. Több olyan kliense is volt, akivel barátságot is kötött, lévén ugyanúgy gondolkodnak az élet dolgairól.