Intim jelenetnek lehettek tanúi A Tanár című sorozat nézői az előző adásban, ugyanis Farkasházi Réka és Nagy Ervin egy forró éjszakát töltöttek együtt. Azonban kiderült egy kis turpisság: a kék tanga bugyiban nem a színésznő fenekét láthattuk, hanem egy dublőrét.

Mi is cikkeztük arról, hogy Nagy Ervin megmutatta fenekét A Tanár című sorozatban, ugyanis a Farkasházi Réka által megformált karakterrel töltött egy meglehetősen forró éjszakát. 

A Bors azonban észrevette, hogy a jelenetben látható női fenék nem Farkasházi Rékához tartozik, hanem egy másik hölgyhöz. A rendező, Kovács Dániel Richárd elismerte, hogy dublőrt használtak. 

"Nincs ebben semmi furcsaság, a dublőr egy bevett szokás itthon, Hollywoodban és a világ minden más pontján is. Azokat a jeleneteket, ahol nincs szükség a színész arcára, és csak egyes testrészeit mutatjuk, szinte mindenkor dublőrrel forgatjuk. De nemcsak a popsira, ez vonatkozik a kézre, a lábra, a mellre, mindenre" - fogalmazott az RTL Klub rendezője. Hozzátette: nem azért dolgoztak dublőrrel, mert a színésznő teste nem tökéletes. Azt mondja, sokkal egyszerűbb így forgatni, hiszen ezeket a jeleneteket egy másodlagos stáb készíti, ezalatt pedig a színész a nagyobb jelenetekkel foglalkozhat. 

A lap Farkasházi Rékát is megkereste, aki elmondta: azon volt, hogy maximális tudásával jól megformálja a vadóc édesanyát. A rendező pedig azt is elárulta, hogy a színésznőnek nem volt azzal problémája, ha fehérneműben mutatják, de ez egy teljese külön beállítás volt, amellyel végeztek, mire beért.