Illegális orgiát lepleztek le Thaiföldön a rendőrök, több tucat férfit és nőt találtak a szállodában, amelynek egy szintjén teljes egészében csak szexeltek.

Drámai felvételek mutatják be azt a pillanatot, amikor a thai rendőrök lecsaptak egy szexhotel illegális orgiájára. Összesen 18 férfit kaptak rajta fiatal lányokkal, egyértelmű helyzetben. Az orgiában résztvevők törölközővel takarták el intim területeiket, a vendégek között volt brit, amerikai, német, kanadai, ausztrál, orosz maláj és kínai férfi is. Mindegyiküket kikérdezték, így derült ki, hogy egyetlen éjszaka 12 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül, ezért pedig korlátlan élvezetek állnak a rendelkezésükre.

Illegális orgia kellős közepére érkeztek a rendőrök - IllusztrációForrás: Shutterstock

Kiderült, hogy ezekre az illegális orgiákra előre kellett regisztrálni, és csak vegyespárok vehettek részt.
A The Tulip hotel 53 éves kínai tulajdonosát, Sheng Liao Yangot letartóztatták, hiszen törvénybe ütközik a szexpartik szervezése, de egyébként a hotel üzemeltetésére sem volt engedélye. A vendéglő egy teljes emelete szolgált a privát partik lebonyolítására, ahol mindenféle szexuális játékszert, óvszert, síkosítót találtak szétszórva. A személyzet három tagja szintén az emeleten tartózkodott, ők szolgálták ki a vendégeket, de a szexuális játékokban is részt kellett venniük - írja a Mirror