A brit diáklány beleszeretett a férfiba, akinek eladta szüzességét

aukció szex szüzesség diák szűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eladta szüzességét egy milliárdos üzletembernek, akibe bele is szeretett a brit diáklány, Jasmine.

A Párizsban élő brit diáklány, a 20 esztendős Jasmine úgy döntött, kisebb vagyonért cserébe eladja szüzességét, hogy így rendezze családja anyagi gondjait és végre saját lábra állhasson. Az aukció olyannyira jól sikerült, hogy a befutó férfitól összesen 375 ezer forintot kapott.

Bár a dúsgazdag Wall Street-i bankár jóval idősebb, mint Jasmine, a lányt már az első találkozás alkalmával elvarázsolta a férfi.

Nem akarok a részletekbe belemenni, de fogunk még találkozni. Korai még szerelemről beszélni, de nagyon megkedveltük egymást és meglátjuk, mit hoz a jövő. Boldog vagyok, hogy ekkora szerencsém volt, hogy egy ilyen ember vásárolta meg a szüzességemet. Okos és sikeres, én pedig kedvelem az idősebb férfiakat. Talán hamarosan együtt fogunk utazgatni a nagyvilágban" – idézi a lány szavait a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.