Tudományosan is bizonyították, hogy Harry herceg jó szerető

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
tudomány szex Meghan Markle vörös haj szerető Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Statisztikák bizonyítják, hogy a vörös hajú férfiak különösen jó szeretők. Márpedig ha ez így van, akkor Harry herceg felesége, Meghan Markle valóban nagyon szerencsés nő.

Harry hercegnek és Ed Sheerennek köszönhetően egyre több nő rajong a vörös hajú pasikért. Most pedig az is kiderült, hogy ezeknek a férfiaknak nem csak a külsejük csábító, hanem szeretőnek is kiválóak.

Állítják, a vörös hajú pasik nagyon jó szeretők Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

A DailyStar azt írja, a vörös hajért felelős gének (MC1R) kapcsolatba hozhatóak a jó szex-szel.

Hamburgi kutatók szerint a vörös hajúak alapvetően gyakrabban szexelnek, mint a többiek – függetlenül attól, hogy szinglik vagy épp párkapcsolatban élnek.

A vörös hajúak emellett nagyon érzékenyek is, így partnereik a nemi aktust is sokkal érzékibbnek tartják, köszönhetően az érintéseknek, öleléseknek.

Végül, de nem utolsósorban a kutatók megállapították, hogy a vörösek olyan feromonokat bocsátanak ki magukból, amelyek igen csábítóan hatnak az ellenkező nemre.

Hosszú Katinka és Shane Tusup végleg szakítottak: közleményt adott ki az Iron Ladyhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-hosszu-katinka-es-shane-tusup-vegleg-szakitottak.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup most már végleg szakítottak: hivatalos közleményt adott ki az úszónő. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHorváth Évát anyaként is imádják a férfiak: szexuális ajánlatokkal bombázzákhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-horvath-evat-anyakent-is-imadjak-a-ferfiak-szexualis-ajanlatokkal-bombazzak.htmlHorváth Éva semmit sem vesztett vonzerejéből azóta, hogy anyuka lett. A férfiak így is szexuális ajánlatokkal bombázzák őt. TV + Sztárok--Elvesztette kabaláját Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-elvesztette-kabalajat-madai-vivien-karkoto.htmlMádai Vivien elvesztette kabaláját: egy éve kapott karkötője elszakadt. TV + Sztárok--Bódi Sylvi megmutatta édesapját: nagyon büszke rá a modellhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-bodi-sylvi-megmutatta-edesapjat-nagyon-buszke-ra-a-modell.htmlBódi Sylvi élete legmeghatározóbb férfiját mutatta meg Instagram-oldalán a követőinek, vagyis az apukáját, akire borzasztóan büszke! TV + Sztárok--Baukó Éva sárga bikiniben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-bauko-eva-sarga-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlBaukó Éva megörvendeztette rajongóit egy bikinis fotóval: csodásan fest a celeb a sárga fürdőruhában!TV + Sztárok--Nyilvánosan üzenget egymásnak VV Béci exfelesége és mostani barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180524-nyilvanosan-uzenget-egymasnak-vv-beci-exfelesege-adrienn-es-mostani-baratnoje-norina.htmlÚgy tűnik, két nő is harcol VV Béciért: a feleség, Adrienn még nem tett le arról, hogy visszaszerezze exét, aminek persze nagyon nem örül az új barátnő, Norina. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.