41 év korkülönbség ellenére is boldogan él együtt a brit pár

Forrás: AFP -
párkapcsolat szüzesség szerelem korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
41 év van közöttük, mégis boldogok: Molly és Tom most a nagyvilággal is megosztotta történetét.

A 23 éves Molly egy bolhapiacon ismerkedett meg a 64 esztendős Tommal. Mindketten ott dolgoztak és egyből megtetszettek egymásnak. Miután Molly megvallotta érzéseit egy barátnőjének, a férfi elhívta őt randizni egy bor- és sörfesztiválra. A szülei engedélyt adtak neki, hogy elmenjen a randira.

A találkozó remekül sikerült, utána is rengeteget beszélgettek, majd 2016 októberében elcsattant az első csók közöttük, később pedig az első szexuális együttlétre is sor került.

Molly azt mondja, kedvese igazi úriember volt vele és nagyon türelmesen viselkedett.

Ma már együtt is élünk. Rengeteg a közös bennünk, például mind a ketten nagy gyűjtögetők vagyunk, én babákat, ő történelmi tárgyakat. Hasonló a zenei ízlésünk, van egy közös kedvenc együttesünk."

A kép csak illusztráció Forrás: AFP

A pár a Metrónak elárulta, a rokonaik először nem örültek a kapcsolatuknak, de mára már megbékéltek a dologgal, mert látják, hogy valóban nagyon boldogok együtt.

Persze sokan rosszallóan néznek rájuk az utcán, de már ehhez is hozzászoktak.

Molly az sem bánja, ha később esetleg ápolnia kell majd kedvesét, arra is szívesen vállalkozik, mert nagyon szereti őt.

Igen, ő 64 éves, de én nem annyinak látom. Számomra ő egyszerűen csak Tom."

Pilát Gábor: A szeretőkkel enyhítjük az otthoni szeretetlenséget?http://www.life.hu/intim/20180529-a-szeretokkel-enyhitjuk-az-otthoni-szeretetlenseget-pilat-gabor-irasa.htmlVannak olyan emberek, akiknek a párkapcsolat olyan, mint a zamatos és tápláló kenyér. A lelküknek kívánatos, de a gyomruknak zavarba ejtően emészthetetlen. Ugyan vágynak rá, de ez az óhaj nem több, mint egy tétel a lehetetlenre vágyó gyerek karácsonyi kívánságlistáján. IntimOrigoNémetországban végeztetik a legtöbb pénisznagyobbító műtétet (18+)http://www.life.hu/intim/20180601-nemetorszagban-vegeztetik-a-legtobb-penisznagyobbito-mutetet.htmlSok férfi annyira aggódik a méreteiért, hogy képes kés alá is feküdni a nagyobb szerszám érdekében. Most kiderül, pontosan minek is teszik ki magukat ilyenkor. Íme, a férfi intimplasztika részletei, és arra is fény derül, hogy mely országban a legnépszerűbbek ezek a beavatkozások. Intim--Orgiára készülnek a Las Vegas-ban lévő erotika múzeumban (18+)http://www.life.hu/intim/20180531-orgiara-keszulnek-a-las-vegasban-levo-erotika-muzeumban-18.htmlNem tudni, kinek a fejéből pattant ki az ötlet, mindenesetre hatalmas orgiát rendeznek a hétvégén Las Vegas-ban az Erotikatörténeti Múzeumban. A "buli" jelmezes lesz. IntimOrigoMetróállomáson orálisan kényeztette barátját egy nő: videó (18+)http://www.life.hu/intim/20180531-metroallomason-oralisan-kenyeztette-baratjat-egy-no-video.htmlNem bírta ki hazáig az a pár, aki egy bécsi metróállomáson esett egymásnak. Pontosabban a nő a férfinek, hiszen orálisan kényeztette őt a falnak dőlve. Az esetről videó is készült. IntimOrigoFormás fenekével hódít az Instagramon az orosz modell, Natasha Nikolaeva (18+)http://www.life.hu/intim/20180531-formas-fenekevel-hodit-az-instagramon-az-orosz-modell-natasha-nikolaeva.htmlEgy gyönyörű orosz Insta-sztár tartja lázban az internetet, a férfiak odáig vannak formás popsijáért. IntimOrigo5 dolog, ami nem tesz jót a pénisznek (18+)http://www.life.hu/intim/20180529-5-dolog-ami-nem-tesz-jot-a-penisznek.htmlHa nem szeretnél a szexről lemondani, óvd a nemi szervedet. Ezt többféle módon megteheted, érdemes például olyan hétköznapi dolgokat is elkerülnöd, amelyek árthatnak legbecsesebb testrészednek. Hogy pontosan miről is beszélünk? Olvasd el a cikkünket! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.