Pilát Gábor: "Szerelem nulladik látásra"

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogyan ismerkedtek az emberek régen, és hogyan ismerkednek ma?

Az ismerkedés régebben szemezéssel kezdődött a házibulikban. Ma lájkolnak a Facebookon. A táncparkettet felváltotta a Messenger. Régen a fiú felkérte táncolni a lányt. Manapság ha egy pasi meg akar ismerkedni egy nővel, képet küld neki a férfiasságáról. Persze a kiváltó ok nem a lopott pillantás, hanem a csücsöri fotó és a mély dekoltázs. Nem ez a baj. Sokkal inkább az, hogy ebben a szelfiorientált világban az igazi életünk az lett, amit nem élünk.

Az ismerkedés régebben szemezéssel kezdődött a házibulikban, ma lájkolnak a Facebookon Forrás: Shutterstock
„Összefut a lájk a számban”: íme a legkínosabb csajozós dumák!http://www.life.hu/intim/20180611-a-legkinosabb-csajozos-dumak.htmlIsmerkedni nem könnyű dolog, és még nehezebb valami frappáns első mondattal indítani, amin ráadásul rengeteg múlik — gyakran minden. Pláne, ha valaki olyan béna szöveggel próbálkozik, mint az alábbi, széles körű gyűjtésünk szereplői, akik nem jutottak messzire ezekkel a felszedős dumákkal. IntimOrigoPilát Gábor: Minden pasihoz ajánlólevél vagy használati útmutató kéne?http://www.life.hu/intim/20180529-pilat-gabor-a-ferfiakrol-es-a-nokrol.htmlSírj, ha úgy érzed, van miért, mert a sírás nem a gyengeség jele, csupán azt mutatja, hogy hagyod magadnak megélni az érzelmeidet. Amíg két sírás közé be tudsz iktatni legalább egy nevetést, addig nincs nagy baj. IntimOrigo20 csajozós duma a magyar történelem híres szereplőitőlhttp://www.life.hu/intim/20180611-csajozos-dumak-a-tortenelem-nagy-alakjaitol.htmlVajon hogyan próbálták meg befűzni szívük választottját, vagy épp pillanatnyi vágyuk tárgyát a nagy eleink? Sokat nem tudunk arról, milyen szöveggel nyomult a maga idejében Mátyás király vagy Kossuth Lajos, de most megpróbáltuk elképzelni őket ebben a helyzetben. Figyelem, szigorúan komolytalan tartalom! IntimOrigoA kurtizánok élete: kik voltak a régi idők előkelő örömhölgyei?http://www.life.hu/intim/20180611-mindent-a-kurtizanokrol.htmlA szépségüket és a szexuális szolgáltatásaikat bocsátották áruba, de nem voltak utcalányok, gyakran a társadalom legmagasabb köreiben forogtak és igazi hírességnek számítottak, ám az „erkölcstelen nő” bélyegétől sosem szabadulhattak. De kik, miért és hogyan lettek kurtizánok? IntimOrigoPilát Gábor: Hűséget szeretnél, miközben csalszhttp://www.life.hu/intim/20180529-pilat-gabor-a-vagyakrol-es-felelmekrol.htmlMinden tetteddel alkotsz és rombolsz. Hosszú életet akarsz, és túleszed magad. Barátságot akarsz, és kihasználod a másikat. Lelki békére vágysz, de egy nyugodt percet nem hagysz magadnak egész nap, amikor leülnél meditálni, vagy egyszerűen csak élvezni a csöndet. Hűséget szeretnél, miközben csalsz. IntimOrigoPilát Gábor: Párválasztás férfiszemmelhttp://www.life.hu/intim/20180523-pilat-gabor-a-parvalasztasrol-ferfi-szemmel.htmlHét pontban... IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.