Foci vb: Dele Alli ezzel a brutálszexi csajjal jár

Anglia foci vb 2018 Ruby Mae Dele Alli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dele Alli szerezte az angolok második gólját Svédország ellen, hozzásegítve együttesét a továbbjutáshoz. A Tottenham Hotspur játékosát ugyan lecserélték, de aligha csüggedhet emiatt. Ha pedig mégis,csodaszép barátnője, Ruby Mae fehérneműmodell várja majd a lelátón.

Ruby Mae, a szexi focistabarátnő

Ruby Mae fehérneműmodell egyőször a legszebb angol és svéd drukkereket felvonultató összeállításunkba került be, de ő több egy szimpla rajongónál. Ő ugyanis az angolok egyik sztárjának Dele Allinak a kedvese:

So proud ❤️

• Ruby Mae • (@rubymae3223) által megosztott bejegyzés,

A páros 2016 áprilisa alkot egypárt:

• Ruby Mae • (@rubymae3223) által megosztott bejegyzés,

Úgy tudni, a szexi modell már a két évvel ezelőtti Európa-bajnokságra is elkísérte a focistát:

VEGAS

• Ruby Mae • (@rubymae3223) által megosztott bejegyzés,

Így tett most is, Moszkvában élőben szukrolt párjának, akikek együttese bejutott a legjobb négy csapat közé, miután Szamarában 2-0-ra legyőzte Svédországot:

Nem Ruby az egyetlen dögös focistafeleség a vébén. Érdemes egy pillantást vetni a belga Axel Witsel magyar-erdélyi származású kedvesére, Rafaella Szabóra is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.