Ha csak a szenvedélyedre bízod a döntést a párválasztásnál, elvesztél.

Mindig keresni fogod a szív érzését, azzal a különbséggel, hogy nem tiszta lappal, és főleg nem tiszta lelkiismerettel teszed majd, hiszen már kapcsolatban vagy.

Ugyanis a lelkileg nem torzult ember egy helyre kötődik. Egy férfihoz. Egy nőhöz.

A lelkileg nem torzult ember egy férfihoz, nőhöz kötődik csakForrás: Shutterstock

Persze növelheted a számot, de növekedni fog az üresség érzése is, mert aki több partnerkapcsolatot tart fent egy időben, az lelkileg egyikben sincs benne igazán. Látszólag az egó képes erre a szemfényvesztésre, de az egó nem ad erőt. Arra csak a szív képes.

Ez a fajta több lábon állás hamis biztonságérzetet kínál, hiszen tisztesség nélkül a szerelem is alantas. A boldog kapcsolat alapja: igényesnek lenni magaddal szemben és igényes társat választani.

Forrás: Pilát Gábor
Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.