Meztelen képet készített szerelméről Berki Krisztián: Mazsit csak egy apró lepedő takarja

Mazsi meztelen fotó Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és szerelme, Mazsi jelenleg nyaralásukat töltik. Ahogy azt a life.hu is megírta, luxuskörülmények között pihennek. Ezúttal azonban nem a fényűzést, hanem egy intim pillanatot mutattak meg.

Sosem láttunk még ilyet: Berki intim fotót posztolt Mazisról, aki ágyban fekszik és semmit sem visel. Azt már elfogadtuk, hogy mióta Berki szerelmes, nem telik el úgy nap, hogy ne fotózná szerelmét. A fiatal nő is így tesz. De ilyen képet még sosem készítettek, vagy legalábbis nem osztották meg.

- Tudod, hogy jó a gyűrött lepedő(?) - Veled.... #love #amieletunk #aberki @man_influence @mazsirenata

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Dita Von Teese is levetkőzött az útszéli motelekben készült erotikus fotósorozathozhttp://www.life.hu/intim/20180713-dita-von-teese-is-levetkozott-az-utszeli-motelekben-keszult-erotikus-fotosorozathoz.htmlA motel, a berendezés, a fehérneműk, a frizura és a smink is retro, egyes elemek egyenesen a pin up korszakába repítenek vissza, a lányok azonban nagyon is maiak. Chas Ray Krider erotikus fotósorozata garantáltan feléleszti benned az alvó oroszlánt. IntimOrigoA pénisz mérete nem befolyásolja a szexuális kielégülést: nem a méret a lényeghttp://www.life.hu/intim/20180714-a-penisz-merete-nem-befolyasolja-a-szexualis-kielegulest-nem-a-meret-a-lenyeg.htmlSok férfi aggódik a péniszméret miatt. Eláruljuk, nem számít, mekkora a hímtagod.Intim--Pisilés visszatartása után élveznek a nők: veszélyes fertőzést okozhat (18+)http://www.life.hu/intim/20180713-pisiles-visszatartasa-utan-elveznek-a-nok-veszelyes-fertozest-okozhat.htmlA legújabb bizarr orgazmus elérési trükk nemcsak furcsán hangzik, de az egészségre is veszélyes: ez a pisiorgazmus, amit az orvosok nem javasolnak. IntimOrigoA Google Maps intim helyzetben örökített meg egy párost: fotó (18+)http://www.life.hu/intim/20180713-a-google-maps-intim-helyzetben-orokitett-meg-egy-parost.htmlA Google kamerái elől nem lehet elbújni. Hiába nincs körülötted semmi, az ő szeme mindent lát. Nemrég a felhasználók felfedezték, hogy a térkép intim helyzetben örökített meg egy párost. IntimRengeteg nő néz melegpornót: itt legalább élvezhetik a férfiak testét (18+)http://www.life.hu/intim/20180713-rengeteg-no-nez-melegpornot-itt-legalabb-elvezhetik-a-ferfiak-testet.htmlA Pornhub felmérése szerint a nők 69 százaléka inkább melegpornót néz és az is kiderült, hogy miért. IntimOrigoA ValóVilág történetének 3 legerotikusabb jelenete: videók (18+)http://www.life.hu/intim/20180712--a-valovilag-tortenetenek-3-legerotikusabb-jelenete-videok.htmlKétségkívül a ValóVilág legutolsó évadában voltak a legszemérmetlenebbek a lakók, főként VV Mici és VV Krisztián szolgáltatott szigorúan 18+-os tartalmakat, de azért az ezt megelőző évadokban is voltak párok, akik nem bírták ki az ideiglenes cölibátust. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.