Tudod mi az igazán szexi?

Az intelligencia, na, az szexi. A humorérzék, az is szexi. Az alázat, amely mögött magabiztosság lapul.

Vagy amikor egy ember ki meri mutatni az érzéseit, mert rájött, hogy az álarc mögött sötét van és kevés a levegő.

Az az igazán szexi, amikor egy nő tud visszafogott lenni, de a szeme villanásából látod, hogy nem igazán prűdForrás: Shutterstock

A bátorság, amikor valaki nem az alapján hozza meg a döntéseit, hogy mit szólnak majd az emberek. Amikor egy nő tud visszafogott lenni, de a szeme villanásából látod, hogy nem igazán prűd. Aztán ott van a mosoly, amit nem azért kapsz, hogy lenyűgözzenek. És éppen ezért lenyűgöz, mert tudod, hogy az nagyon szexi.

Forrás: Pilát Gábor
Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.