Állítják: görögdinnyével növelhető a pénisz (18+)

Forrás: Shutterstock -
méret szex görögdinnye felnőtt gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon kevés férfi van megelégedve a méretével, és akik nincsenek, bármit megtennének azért, hogy nagyobb legyen. Egy új kutatás állítása szerint egy gyümölccsel is növelhető a pénisz.

Sok férfi szeretne nagyobb szerszámot, és míg egyesek drasztikus lépésekre szánják el magukat a kívánt méretért, mások inkább a természet erejében hisznek, és jól is teszik. Van ugyanis egy gyümölcs, amely remek potencianövelő: több kutatás is igazolja, hogy a görögdinnye jót tesz a férfiassággal.

A dinnye jót tesz az ereknek, így a férfiasságnak is Forrás: Shutterstock

Ebben ugyanis van egy citrullin nevű aminosav, melyet a vesék L-arginin nevű aminosavvá alakítanak, amely fokozza a nitrogén-oxid előállítását, melynek értágító hatása van, így javul a vérkeringés, ezzel együtt az oxigén-, a tápanyag-, a folyadék- és a hormonszállítás. Hatékony az érelmeszesedés megelőzésében is visszafordításában, ezzel együtt potencianövelő, hiszen a barlangos testekbe is több vér jut ezáltal - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.