Hevesi Kriszta a párkapcsolatokban olykor beálló szünetekről fejtette ki a véleményét, és elmondta, hogy érdemes hozzáállni egyi lyen helyzethez, ha valóban javítani akarunk a kapcsolaton, és nem a szakítás a cél.

Sok párkapcsolatban előfordul, hogy egyik vagy másik fél nagyobb teret szeretne, magányra vagy egyedüllétre vágyna. Jó megoldás lehet erre egy kisebb, vagy nagyobb szünet, ami Hevesi Kriszta szerint hasznos, de fontos leszögezni, hogy ekkor nem szakításról beszélünk, csak egy kis távolodásról.

Hevesi Kriszta a párkapcsolati szünetről beszéltForrás: FEM3

Ez nem arról szól, hogy mind a ketten bősz párkeresésbe kezdünk, vagy élvezzük a szabadságunkat és összegabalyodunk mondjuk a párunk legjobb barátjával, ez nem annak az időszaka. Ilyenkor kell elkezdeni az egymással való randizgatást. Ez arra jó, hogy friss szemmel tudjunk egymásra nézni" - mondta a Fem3 Caféban Hevesi Kriszta. Hozzátette, egy-két hétnél tovább nem szabad szünetet tartani, maximum három hónapig, de ebben az időtartamban már benne vannak a randizgatások, egymásnál alvások is. Szakembert is be lehet vonni, de a barátok nem jó tanácsadók. „Vagy az egyik, vagy a másik fél oldalára állnak. (...) Ez a kapcsolat végét jelentheti" - árulta el a szakértő.