Így néz ki most a 17 éves fiú, aki két éve eldöntötte, hogy Kim Kardashianná válik

plasztikai műtét tinédzser kim kardashian transzneműség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tinédzser fiú az elmúlt két évben egy kisebb vagyont költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint kim Kardashian.

Kairah Kelly 17 éve Taylorként látta meg a napvilágot Middlesborough-ban. Már gyerekként is azt érezte, valami hiányzik az életéből, nem érzi jól magát a bőrében. Két éve rájött, úgy szeretne kinézni, mint Kim Kardashian.

Minden pénzét erre áldozta, eddig összesen 15 ezer fontjába, azaz több mint 5 millió forintjába került az átalakítás, ami magában foglalja az ajakfeltöltést, a hajhosszabbítást, a sminket és a méregdrága cipőket, valamint egy olyan fűzőt, amit a nap 20 órájában visel azért, hogy vékonyabb legyen a dereka.

Tudom, döbbenetes, mennyit költöttem erre. De abszolút megérte! Végre az a személy vagyok, aki mindig is akartam lenni" – mesélte a DailyMailnek.

A Retro Rádióban indul újra a Poptarisznya B. Tóth Lászlóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20180814-a-retro-radioban-indul-ujra-a-poptarisznya-b-toth-laszloval.htmlTöbb mint két évtizeden keresztül szólt a rádióban B. Tóth László Poptarisznya című műsora, ami most visszatér a Reto Rádión. TV + SztárokOrigoMegszólalt a szakításról Osvárt Andrea: ezért nincs már együtt olasz szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180814-megszolalt-a-szakitasrol-osvart-andrea-ezert-nincs-mar-egyutt-olasz-szerelmevel.htmlNemrégiben még a családalapítást tervezték, Osvárt Andrea azt nyilatkozta, megtalálta a férfit, akit keresett. Tegnap azonban bombaként robbant a hír, hogy szakítottak: a külföldön is elismert magyar színésznő és Roberto szerelme véget ért.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegszólalt Weisz Fanni édesanyja az esküvő után: "Fáj, hogy ezt csinálja Fanni"http://www.life.hu/sztarok/20180814-megszolalt-weisz-fanni-edesanyja-az-eskuvo-utan.htmlMúlt hétvégén férjhez ment Weisz Fanni. A nagy napon azonban nem vol tmellette az édesanyja, a modell nem hívta meg az esküvőre, annyira elmérgesedett már a viszonyuk. Három éve alig beszélnek egymással. TV + SztárokOrigoHorváth Tamásék családja egy kutyussal bővülthttp://www.life.hu/sztarok/20180813-horvath-tamasek-csaladja-egy-kutyussal-bovult.htmlEnnél aranyosabb fotóval nem is jelenthette volna be Horváth Tamás énekes csalájduk bővülését. Ő és felesége mostantól egy kutyussal osztják meg otthonukat. TV + SztárokOrigoNői sztárok, akik terhesen forgattak, de fogalmunk sem volt róla: Gal Gadottól Reese Witherspoonighttp://www.life.hu/sztarok/20180813-noi-sztarok-akik-terhesen-forgattak-de-fogalmunk-sem-volt-rola.htmlA sorozatok és filmek forgatásai során nagyon sokszor kell eltűntetni a sztárok testéről dolgokat, de egy terhességet igen nehéz eltitkolni. Nem egy olyan színésznő van azonban, akinek mégis sikerült, persze a stáb segítségével. A nézők semmit nem vettek észre a várandósságból, az persze más kérdés, hogy mennyire volt kimerítő a színésznő számára így a forgatás. Gal Gadotnak például nem volt könnyű dolga a Wonder Womanben. TV + SztárokOrigoÍgy buliznak a magyar sztárok a Sziget Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-igy-buliznak-a-magyar-sztarok-a-sziget-fesztivalon.htmlA magyar celebvilág is a Sziget Fesztiválon múlatja az időt, élményeikről pedig a közösségi oldalaikat is teleposztolják. Iszak Eszter például azt is a követőivel szavaztatta meg, hogy ellátogasson-e a fesztiválra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.