A napokban ünnepelte születésnapját Balázs Klári, aki elárulta, egyáltalán nem bánja, hogy eggyel több gyertya került a tortájára. Sőt arról is beszélt, hogy 38 év házasság után még mindig fontos az intimitás közte és férje, Korda György között. 

Már 38 éve él boldog házasságban a születésnapos Balázs Klári és férje, Korda György. Az énekes páros között még mindig harmónia uralkodik. Balázs Klári a Hot! magazinnak elmondta, egyáltalán nem bánja, hogy szaparodik éveinek száma, hálás érte, hogy egyre bölcsebbé válik. 

Arról is beszélt, hogy ennyi év együttlét után még mindig imádják egymást. "A férjem folyton bókol nekem. Azt az önbizalmat, amim van, Gyurinak köszönhetem. A minap például egy rövid sortban futkostam fel-alá, mire megjegyezte, hogy milyen jó lábam van és hogy feszes, ruganyos a combom, sehol a narancsbőr" - mesélte a lapnak Balázs Klária. Azt is elárulta, hogy még mindig fontos szerepet tölt be életükben az intimitás, imádják egymás közelségét és illatát. 

Korda György és Balázs Klári szerelme még ma is erősForrás: Viasat3

"Van, hogy le sem tudjuk venni egymásról a kezünket; a cirógatás, az érintés mindennek az alapja. Ennek köszönhetően soha nem aludt ki közöttünk a tűz. Természetesen már nem akkora a hév, mint kezdetben, de még mindig fontos a szex. Azonban emögött nincs semmiféle titok, egyszerűen még mindig kívánjuk egymást. Nincs szükség különösebb praktikákra, hogy elcsábítsam Gyurit, noha szexi, ízléses fehérnemű, egy-egy csipkés body mindig lapul a fiókom mélyén, amihez remekül passzol egy dögös magassarkú" - avatta be a magazint titkaiba az énekesnő. 

Korda György pedig azt mondta, ennyi év után még mindig meg tudja lepni felesége a gondoskodásával. "Bárhol vagyunk, bármit csinálunk, érzem magamon az óvó tekintetét" - mondta a lapnak Korda György.