Pasik árulták el, szerintük miért van olyan sok szingli nő

Forrás: Shutterstock -
pasik szingli párkapcsolat vallomás randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pasik vallottak arról, szerintük miért is van olyan sok szingli nő mostanában. Nézzük az okokat!

Kevés mosoly

A pasik továbbra is a mosolygós, életvidám nőket szeretik. Ha folyton morcos vagy, biztosan nem mennek oda hozzád beszélgetni.

A házasság erőltetése

Igencsak feszült pillanatokat tud okozni egy párkapcsolatban, ha te folyton arról áradozol a párodnak, hogy már nagyon szeretnéd, ha megkérné a kezedet és szíved szerint máris babáznál. Ez sokakat elriaszthat.

Túlkomplikálás

A nők sokszor túlkomplikálnak mindent. Hidd el, nem lesz vevő rá a párod, ha hosszútávon is azt tapaztalja, hogy olyan dolgokat képzeld a mondatai mögé, ami valójában nincs is.

Romantika hiánya

Bizony, néha a pasik is vágynak egy kis romantikára. Bújj oda hozzá és éreztesd vele, hogy mennyire különleges számodra.

Szükség van néha egy kis romantikázásra is Forrás: Shutterstock

Nagy igények

Nem szabad már az első randin elárulta a pasinak, hogy milyen igényeid és magas elvárásaid vannak a jövendőbeliddel kapcsolatban. Ez ijesztően hathat rájuk...

Igénytelenség

A pasik ki nem állhatják, ha egy nő nem ad magára. Bármilyen hosszú ideje is vagytok együtt, semmiképp ne legyél igénytelen: figyelj oda külsődre.

Álomvilágban élni

Jobb, ha az életet nem úgy képzeled el, mint egy romantikus filmet. A valóság mindig más, problémák is adódnak, amiket meg kell oldani. Ha a pasi azt látja, álomvilágban élsz, biztosan nem marad veled sokáig.

Függetlenség

A pasik alapvetően szeretik a független, önálló nőket, ugyanakkor itt is meg kell húzni a határt. Jó érzéssel tölti el őket, ha megvédhetnek téged és azt érezhetik, a döntéseket is közösen hozzátok meg – írja aCosmopolitan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.