Sarah Hyland, a Modern család sztárja meztelenül edz a tükör előtt

Sarah Hyland tükör Modern család (sorozat) meztelen edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elárulta csodás alakjának titkát a Modern család csinos szereplője, Sarah Hyland. A színésznő meztelenül edz a tükör előtt. 

Magyarországon is rengeteg rajongója van a Modern család című sorozatnak, melyben Sarah Hyland alakítja a bolondos bloggert, Haley-t. Most videóben árulta el rajongóinak a csinos színésznő, hogy mi tökéletes alakjának és szépségének a titka.

Meztelenül edz a tükör előtt, így nagyobb a motivációja, hogy megszerezze a vágyott tökéletes testet.

"Komolyan. Azt javaslom mindenkinek, hogy tegye meg" - mondta a színésznő, akit sokan irigyelnek alakjáért.

Mila Kunis és Ashton Kutcher házassága válságban lehethttp://www.life.hu/sztarok/20180911-mila-kunis-es-ashton-kutcher-hazassaga-valsagban-lehet.htmlNagyon lefogyott az utóbbi időben Mila Kunis színésznő, szemei alatt karikák éktelenkednek. Bennfentes információkra hivatkozva több külföldi lap is azt írta, hogy válságban a házasságuk. A színésznő menedzsmentje most hivatalos közleményt adott ki. TV + SztárokOrigoSzexi oldalát is megmutatja új klipjében Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20180911-szexi-oldalat-is-megmutatja-uj-klipjeben-toth-gabi.htmlÚj klippel rukkol elő Tóth Gabi énekesnő, amelynek forgatásáról néhány képet is feltöltött közösségi oldalára. Úgy tűnik, hogy szexi oldalát is megmutatja. TV + Sztárok--Koroknyai Virágot egy üveg borral a kezében fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-koroknyai-viragot-egy-uveg-borral-a-kezeben-fotoztak.htmlKoroknyai Virág egy iszogatós fotót töltött fel a közösségi oldalára. A szépségkirálynő borfesztiválon járt. TV + SztárokOrigoKamilla hercegné nem akarta Katalint: csinosnak, de ostobának tartottahttp://www.life.hu/sztarok/20180911-kamilla-hercegne-nem-akarta-katalint-csinosnak-de-ostobanak-tartotta.htmlKamilla a királyi család legnépszerűtlenebb tagja, és ezzel sem fogja belopni magát az emberek szívébe: mint kiderült, el akarta választani Vilmost és Katalint egymástól. TV + Sztárok--Merész fotót posztolt magáról a medence mellől Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180911-meresz-fotot-posztolt-magarol-a-medence-mellol-bauko-eva.htmlBaukó Éva piros fürdőruhában mutatta meg formás melleit. TV + Sztárok--Napokon belül hozzámegy 26 évvel idősebb párjához Koholák Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20180911-napokon-belul-hozzamegy-26-evvel-idosebb-parjahoz-koholak-alexandra.htmlKoholák Alexandra egy nála 26 évvel idősebb férfiban találta meg élete párját, akinek hamarosan kimondja a boldogító igent. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.