A kellemes testszag azt jelezheti, hogy termékeny vagy

Forrás: Shutterstock -
szag testszag illat termékenység hónalj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy a nők testszaga akkor a legkellemesebb, amikor épp leginkább termékenyek.

A kutatók 57 férfit kértek meg arra, hogy szagolják végig 28 nő hónalját és ezek alapján döntsenek arról, mely szagokat találják vonzónak és kevésbé kellemesnek... A szakemberek az eredményeket látva megállapították, hogy a pasik véleménye szinte megegyezett.

Kiderült, hogy minél vonzóbb a nőnek a testszaga, annál termékenyebb. A kellemes illat ugyanis szorosan összefüggött a hölgyek menstruációs ciklusával.

Testszagunk elárulhatja, mennyire vagyunk termékenyek Forrás: Shutterstock

A férfiak egyöntetűen szavazták meg a legkellemetlenebb és a legkellemesebb szagokat. Ez összefüggésbe hozható az evolúcióval is, a test akkor áraszt kellemesebb szagokat, amikor épp termékeny és el akar csábítani valakit" – magyarázta a The Sunnak az egyik kutató.

Szakemberek szerint ebben nagyon hasonlítunk az állatokra, azt azonban egyelőre nem tudták megállapítani, miért is függnek össze ennyire szorosan a testszagok és a hormonok. Arra gyanakodnak, hogy a fokozott véráramlás fejthet ki ilyen hatást a verejtékmirigyeken keresztül.

Peller Károly színészt egy őrült rajongója zaklatja: azzal fenyegeti, megölihttp://www.life.hu/sztarok/20180913-peller-karoly-szineszt-egy-orult-rajongoja-zaklatja-azzal-fenyegeti-megoli.htmlMegkeseríti Peller Károly mindennapjait egy őrült rajongója, aki szinte minden nap zaklatja őt. Azzal fenyegeti, megöli. TV + SztárokOrigoAz esküvő óta elvesztette bizalmasait Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180913-az-eskuvo-ota-elvesztette-bizalmasait-meghan-markle.htmlMióta beköltözött a palotába, Meghan Markle gyakorlatilag elvesztette régi barátait. TV + Sztárok--Új csatornán tűnik fel Baukó Éva: műsort kapott az RTL II-nhttp://www.life.hu/sztarok/20180913-uj-csatornan-tunik-fel-bauko-eva-musort-kapott.htmlBaukó Éva újra az RTL II képernyőjén tűnik fel. A ValóVilág negyedik szériájának szereplője az új VV kilencedik évadában, az éjszakai BeleValó egyik műsorvezetője lesz.TV + Sztárok--Bíró Icának beszólt egykori párja: "Téged csak a bőrgatya tart össze"http://www.life.hu/sztarok/20180913-biro-icanak-beszolt-egykori-parja-teged-csak-a-borgatya-tart-ossze.htmlBíró Ica mindig odafigyel arra, hogy karban tartsa alakját, ám még vele is előfordult, hogy lehagyta magát. Párja nem is hagyta szó nélkül. TV + SztárokOrigoSztárpárok, akik különleges módon találkoztak: Blake Lively és Ryan Reynolds története sem hétköznapihttp://www.life.hu/sztarok/20180912-sztarparok-akik-kulonleges-modon-talalkoztak.htmlA sztárpárok életét mindig is nagy érdeklődés övezte, ám az sokszor marad titok, hogyan is kezdődött a kapcsolatuk. Az ismerkedési szakaszt ugyanis megpróbálják a legnagyobb titokban tartani a celebek, így arra, hogyan lobbant lángra köztük a szikra sokszor csak évekkel később derül fény, és bizony vannak köztük bőven olyanok, akik igazán különleges módon szerettek egymásba. Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmének története sem mindennapi. TV + SztárokOrigoSally Field színésznőt nevelőapja molesztálta tinédzserkénthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-sally-field-szinesznot-neveloapja-molesztalta-tinedzserkent.htmlSally Field színésznőt 14 évesen zaklatta nevelőapja, Jock Mahoney. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.