Vaginájával emelgetett egy konzerv babot élő adásban: videó

Forrás: YouTube/This Morning -
konzerv bab élő adás vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vaginája izomzatával emelgetett egy konzerv babot élő adásban egy brit nő.

Elképesztő jelenetnek lehettek szemtanúi az ITV This Morning című műsorának nézői. Ezúttal Nagy-Britannia legizmosabb vaginájú nője volt a vendég, aki az élő adásban be is bizonyította, miért kapta ezt a megtisztelő címet.

A 49 esztendős Kristie egy jade tojást helyezett a vaginájába, arra függesztettek fel egy konzerv babot. A nő ezt követően izmaival elkezdte azt emelgetni, mintha csak az edzőteremben lenne.

Íme a mutatvány Forrás: YouTube/This Morning

A műsorvezetők megdöbbentek a látottakon, kijelentették, hogy nekik már a látvány is fájdalmas.

A nő egyébként elárulta, terhességekor kezdte el edzeni alsó izmait és azóta is végzi ezeket a gyakorlatokat, amelytől a szexuális élete is jobbá vált.

A hóangyal az új szexpóz, amely megőrjíti a párokat (18+)http://www.life.hu/intim/20180913-a-hoangyal-az-uj-szexpoz-amely-megorjiti-a-parokat.htmlAz új pózok teljesen képesek felpezsdíteni a szexuális életet, érdemes is próbálkozni. Íme, egy, ami teljesen megőrjíti a párokat. IntimThinkstockÍgy találhatod meg a G-pontodat (18+)http://www.life.hu/intim/20180914-igy-talalhatod-meg-a-g-pontodat.htmlA G-pontot sokan csak mendemondának tartják, pedig minden női hüvelyben megtalálható. fedezd fel te is a saját érzéki pontodat, hogy élvezhesd a mindent elsöprő gyönyört. IntimThinkstockNem tud leállni a szexi fotókkal Baukó Évahttp://www.life.hu/intim/20180916-nem-tud-leallni-a-szexi-fotokkal-bauko-eva-vv-eva.htmlBár Baukó Éva nem fukarkodik a szexi posztokkal, követői nem unják azokat, és minden fotóját lelkesen lájkolják. Mint ahoygan a legutóbbit is. Mutatjuk. IntimOrigoKiderült, következtethetünk-e a cipőméretből a pénisz nagyságára (18+)http://www.life.hu/intim/20180914-kiderult-kovetkeztethetunke-a-cipomeretbol-a-penisz-nagysagara.htmlRégóta tartja magát az a hiedelem, hogy akinek nagy a cipője, annak nagy a botja is. Most kiderül, igaz-e ez a felvetés. IntimOrigoThai modellért rajonganak a férfiak: fotó (18+)http://www.life.hu/intim/20180914-thai-modellert-rajonganak-a-ferfiak.htmlElképesztően szexi thai modellért őrülnek meg a férfiak: Bella igen pikáns képeinek köszönheti népszerűségét. IntimOrigoMeztelenül pózol az ablak előtt a sportolónő, Lauren: fotó (18+)http://www.life.hu/intim/20180914-meztelenul-pozol-az-ablak-elott-a-sportolono-lauren.htmlTökéletes testét mutatta meg meztelenül a sportolónő, Lauren. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.