Pirner Alma nagyon fontosnak tartja, hogy a kapcsolatokban megmaradjon a tűz. El is árulta, szerinte mit kell tenni ezért. 

"A tökéletes párkapcsolat ismérve az intimitás, a romantika, a szexualitás, a bizalom és a szeretet egyvelege, aminek egyensúlyára nemcsak vigyázni kell, hanem dolgozni is azon. Mindezekhez a kulcs pedig a kommunikáció, ami azonban a legtöbb párkapcsolatból hiányzik." - vallja Alma, akinek megvan a módszere arra, hogy fenntartsa az izzást.

Pirner Alma szerint az intimitás nagyon fontosForrás: Facebook/Pirner Alma

"Egy, másfél év után már elkezd hanyatlani egy kapcsolat, viszont ha tudatosan életben tartjuk a tüzet egy-egy randival, vagy egy vadabb éjszakával, akkor fenntarthatjuk a partnerünk érdeklődését is. Ne felejtsük el: a férfiaknak a szex olyan, mint a levegő. Ha pedig nem jutnak elengedő oxigénhez, akkor máshol keresik" - mondta a Borsnak Alma, aki úgy gondolja, a nő is hibás, ha a férje félrelép. "A nő ugyanolyan hibás, ha a párja megcsalja, mint a hűtlen férfi. Ez ok, okozat. Ráadásul minél kevesebbet szexelünk, annál kevésbé vágyunk rá. Éppen ezért minimum heti egy alkalommal mindenkinek kötelezővé tenném. Ha ezt minden pár betartaná, akkor a válás is kevesebb lenne" - árulta el, ahogy azt is, mi változik szerinte a kor előrehaladtával. "Azt butaságnak tartom, hogy minél idősebb az ember, annál kevésbé vágyik a szexre. Inkább azt mondom, hogy a kor előrehaladtával az aktusok minősége változik. Míg fiatalkoromban ki tudott elégíteni egy gyors menet is, addig ma már mélyebb és minőségibb szexre vágyom!" - árulta még el.