Pirner Alma a szex fontosságáról nyilatkozott: szerinte heti kötelező

fontos szex Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma nagyon fontosnak tartja, hogy a kapcsolatokban megmaradjon a tűz. El is árulta, szerinte mit kell tenni ezért. 

"A tökéletes párkapcsolat ismérve az intimitás, a romantika, a szexualitás, a bizalom és a szeretet egyvelege, aminek egyensúlyára nemcsak vigyázni kell, hanem dolgozni is azon. Mindezekhez a kulcs pedig a kommunikáció, ami azonban a legtöbb párkapcsolatból hiányzik." - vallja Alma, akinek megvan a módszere arra, hogy fenntartsa az izzást.

Pirner Alma szerint az intimitás nagyon fontos Forrás: Facebook/Pirner Alma

"Egy, másfél év után már elkezd hanyatlani egy kapcsolat, viszont ha tudatosan életben tartjuk a tüzet egy-egy randival, vagy egy vadabb éjszakával, akkor fenntarthatjuk a partnerünk érdeklődését is. Ne felejtsük el: a férfiaknak a szex olyan, mint a levegő. Ha pedig nem jutnak elengedő oxigénhez, akkor máshol keresik" - mondta a Borsnak Alma, aki úgy gondolja, a nő is hibás, ha a férje félrelép. "

minél kevesebbet szexelünk, annál kevésbé vágyunk rá.

Azt butaságnak tartom, hogy minél idősebb az ember, annál kevésbé vágyik a szexre. Inkább azt mondom, hogy a kor előrehaladtával az aktusok minősége változik. Míg fiatalkoromban ki tudott elégíteni egy gyors menet is, addig ma már mélyebb és minőségibb szexre vágyom!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.