Kim Kardashian a kislányával pucérkodik: fotó

pucér mellek kim kardashian félmeztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian ismét pucérkodik. Friss fotóján azonban nem egyedül látható: kislánya is ott van.

Kim Kardashian ismét félmeztelenül mutatta meg magát: friss fotóján mindössze egy rózsaszín nadrágot visel. Persze kebleit azért nem mutatta meg a kamerának, kislányát gyorsan maga elé kapta. A kis Chicago nagyon aranyos, jól látszódnak a combján és karján lévő pici hurkák.

Bár elsőre valószínűleg senki nem jönne rá, eláruljuk, hogy a képpel egy sminkmárkát reklámoz a valóságshow-sztár.

Berki Krisztián és Hódi Pamela együtt ünnepelte Natika szülinapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181028-berki-krisztian-es-hodi-pamela-egyutt-unnepelte-natika-szulinapjat.htmlÚgy látszik, Berki Krisztián és Hódi Pamela végre rendezték korábbi nézeteltéréseiket és most együtt ünnepelték közös kislányuk, Nati születésnapját. TV + Sztárok--X-Faktor: kigúnyolták az interneten, most a mentorok elé állt Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-kigunyoltak-az-interneten-most-a-mentorok-ele-allt-krisztian.htmlOngai Krisztiánt a neten sokan bántották, gúnyolták. Azért jött az X-Faktorba, hogy bizonyítson! Szerinted is gyökér akinek nem tetszik ez a produkció?TV + SztárokOrigoSchobert Norbi meglepő kijelentést tett: „Ezt Réka tudja az én varázspálcámmal”http://www.life.hu/sztarok/20181028-schobert-norbi-meglepo-kijelentest-tett-ezt-reka-tudja-az-en-varazspalcammal.htmlSchobert Norbi egy igencsak sikamlós poénnal dobta fel a hangulatot a TV2 műsorának egyik próbáján. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra lenénizte Liptai Claudiát a Mit tenne a gyereked? című műsorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-ordog-nora-lenenizte-liptai-claudiat-a-mit-tenne-a-gyereked-cimu-musorban.htmlA Mit tenne a gyereked? adásának végén Ördög Nóra kvízkérdéseket tett fel a műsor győztesének. A válaszlehetőségek között pedig Liptai Claudia is szerepelt, akit lenénizett a műsorvezető. TV + SztárokOrigoNégy éve indult Tóth Andi az X-Faktorban: így nézett ki akkorhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-negy-eve-indult-toth-andi-az-xfaktorban-igy-nezett-ki-akkor.htmlTóth Andit 2014-ben vadóc tiniként ismerte meg az ország, de azóta rengeteget változott: így nézett ki az X-Faktor válogatóján. TV + SztárokOrigoDiana hercegnő élete szerelmének a testőrét, Barry Mannakee-t tartotta http://www.life.hu/sztarok/20181027-diana-hercegno-elete-szerelmenek-a-testoret-barry-mannakee-tartotta.htmlAzt az egész világ tudja, hogy Dianának nem Károly volt élete szerelme, most azonban kiderült, hogy ki az a férfi, akit a hercegnő mindenkinél jobban szeretett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.