Győzike kiszúrta, hogy Baukó Éva nem viselt bugyit a BeleValóVilágban

Forrás: Instagram / Baukó Éva -
bugyi melltartó BeleValóVilág ValóVilág9 Győzike Baukó Éva műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a ValóVilág kilencedik szériája, a kísérőműsor, a BeleValóVilág vezetését pedig Győzike és Baukó Éva exvillalakó kapta meg. Az első adásban a műsorvezetőnő nem tudott bugyit és melltartót viselni merész ruhája alatt. 

„Várjál már, csáje, álljon meg a menet! Nincs rajtad bugyi!” – mondta Győzike Baukó Évának a BeleValóVilág első adásában. Ők kapták meg ugyanis azt a lehetőséget, hogy a ValóVilág 9. szériájának kísérőműsorát vezessék.

„Azért én sem tétlenkedtem az elmúlt két évben. Nézzél rám, edzettem!” – válaszolta arra a kérdésre Baukó Éva, hogy mi a helyzet vele. Rögtön ezután derült fény a „bugyikérdésre”. Majd beismerte: melltartót sem visel.

Kelemen Anna videóban rázza tangás fenekéthttp://www.life.hu/intim/20181104-kelemen-anna-videoban-razza-tangas-feneket.htmlMegérkezett a vasárnap este arcpirító felvétele is: Kelemen Anna tangában riszál.IntimOrigoAktfotóiról vallott Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/intim/20181104-aktfotoirol-vallott-gregor-bernadett.htmlGregor Bernadett a tévékamerák előtt vallott arról, hogy büszkén nézi vissza egykori aktfotóit. IntimOrigoHiányos öltözetű hölgyek sütögetnek a szexi kalendáriumban (18+)http://www.life.hu/intim/20181104-hianyos-oltozetu-holgyek-sutogetnek-a-szexi-kalendariumban.htmlKülönös ötlettel állt elő egy német férfi: félpucéran sütögető nők fotóiból készített naptárt. IntimOrigoA lábát mutogatja pénzért Roxy Sykes: több milliót bezsebel a fetisisztákbólhttp://www.life.hu/intim/20181103-a-labat-mutogatja-penzert-roxy-sykes-tobbmilliot-bezsebel-a-fetisisztakbol.htmlA 33 éves londoni nő, Roxy Sykes cseppet sem hétköznapi módját választotta a megélhetésnek. Mondhatni, a lábfetisisztákban megtalálta a piaci rést, és a lábát mutogatja, méghozzá nem kevés pénzért. Egy jobb hónapban akár 2 millió forintnyi összeget is megkeres, éves szinten pedig tízmilliókban mérhető a bevétele. Intim--Ezek a legmenőbb foglalkozások a Tinderenhttp://www.life.hu/intim/20181103-ezek-a-legmenobb-foglalkozasok-a-tinderen.htmlA világ egyik legnépszerűbb társkeresője, a Tinder a saját statisztikája alapján összeállította azoknak a foglalkozásoknak a toplistáját, amelyekre a legjobban buknak a szinglik. Nézzük, mi a legvonzóbb a nők és a férfiak számára! Intim--Pirner Alma túl szexi fehérneműt húzott, és megmutatta benne formás fenekét: fotóhttp://www.life.hu/intim/20181031-pirner-alma-tul-szexi-fehernemut-huzott-es-megmutatta-benne-formas-feneket-foto.htmlPirner Alma erotikus fotóival akarja nőtársai önbizalmát növelni: vajon sikerül neki? Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.