Pénzért vett boldogság: könyv készült a magyar sugar daddyk világáról

Forrás: Shutterstock -
Szeder Réka sugar mommy pénz sugar daddy könyv Puncsapuk sugar girl sugar boy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drága holmik, vacsorák, utazások, fiatal lányok és idős férfiak – valahogy így képzeljük el a sugar daddyk és sugar mommyk világát. De vajon tényleg idősnek kell lennie annak, aki sugar daddy akar lenni? A sugar girl, vagyis aki keresi a tehetős férfiak társaságát, vajon kiszolgáltatott? Már hazánkban is regisztrálhatunk olyan társkeresőkre, ahol tehetős úr vagy hölgy keresi a fiatal ellenkező neműek társaságát, de hogyan működik egy ilyen kapcsolat? Önfeledt lehet a pénzért vett boldogság? Erről szól a mindössze 22 éves Szeder Réka könyve, aki 22 sugar daddyt interjúvolt meg.

Tehetős úr keres csinos, fiatal lányt – körülbelül így tudnánk elképzelni egy olyan társkereső hirdetést, ahol sugar daddy keres sugar girlt. Természetesen ez fordítva is működhet. Tehetős, idősebb nő is vágyhat fiatal fiú társaságára. Néhány évvel ezelőtt már Magyarországon is megjelentek azok a társkeresők, ahol ilyen kapcsolatokat lehet építeni, ám a legtöbben csak kívülről szemlélik ezt a világot. A mindössze 22 éves Szeder Réka most szeretett volna közelebbről is belesni a kulisszák mögé. A biológia szakos egyetemista lány 22 sugar daddyvel készített interjút, hogy megismerje őket, megtudja, miért akarnak fizetni valaki társaságáért úgy, hogy talán szexet sem kapnak érte cserébe. Könyvét Puncsapuk címmel jelentette meg.

Szeder Réka 22 sugar daddyvel készített interjút, hogy megismerje őket Forrás: Ad Librum Kiadó

Sokan vélik úgy, hogy az ilyen társkeresőknél vékony a határ a valódi párvadászat és a prostitúció között. Tény: a tehetősebb fél bizonyos juttatásokért cserébe társaságot vár el. Az árat mindenki magának határozza meg, ám mint megtudtuk: mint egy rendes randevúnál, itt is minden a szimpátián múlik. Ahogy a könyvbemutatón elhangzott: a sugar daddy és a sugar girl is megszabhatja az árat. Szeder Rékát a Life.hu riportere, Domszky László kérdezte.

Van, aki alkalmanként kéri a pénzt, ami 15-20 ezer forintos ártól is indulhat. De olyan is akad, aki azt kéri, hogy fizessék a lakbérét vagy épp havi fix összegre tart igényt. „Ez is egy eszköz, hogy könnyebb legyen a társkeresés" – mondta Szeder Réka, aki az egyik ilyen társkereső oldalra regisztrált, hogy interjúalanyokat keressen. Fiatal kora ellenére nem volt ijedős. Voltak olyan sugar daddyk, akikkel nyilvános helyen találkozott, de olyan is volt, akinek a lakására kellett mennie. Mindannyian más és más motivációról meséltek.

Fordítva is működhet, tehetős, idősebb nő is vágyhat fiatal fiú társaságára Forrás: Shutterstock

A legfiatalabb interjúalany 27, a legidősebb pedig 66 éves volt. „Boldog mecénások akarnak lenni" – árulta el a fiatal írónő. Felmerülhet a kérdés, hogy miért akar egy húszas éveiben járó férfi pénzért találkozni nőkkel. A sikeres mecénásjelölt elmesélte, hogy nem igazán van ideje ismerkedésre, ezt egy egyszerűbb módnak gondolta. Nem tartja kizártnak, hogy nemcsak társaságot, de az igazit is megtalálhatja.

Láthatunk olyan sugarkapcsolatot, ahol a párok együtt utazgatnak, társaságba járnak, mások csak a négy fal között találkoznak. Néhány idősebb férfi nem szeretné, ha nála sokkal fiatalabb lánnyal látnák.

De regisztrálnak olyanok is az ilyen társkereső oldalakra, akiket már várja otthon valaki, de a szexuális életük már nem olyan, mint a kapcsolatuk elején. „Vince például azt mondta, hogy eltűnt fiatalkorának vágyait szeretné megélni" – idézete fel 66 éves interjúalanyának szavait Szeder Réka. A férfi nem érzi magát tisztának a vágyai miatt.

Egy 66 éves interjúalany azt mondta, az eltűnt fiatalkorának vágyait szeretné megélni Forrás: Shutterstock

A sugarkapcsolatok elsődleges pillére nem feltétlenül a szexualitás. „Az egyik alanyom azt mondta, hogy ha találkozna egy lánnyal, de az elsírná magát a hálószobában, ő nem várna el semmit, inkább megvigasztalná, de a pénzt ugyanúgy odaadná neki" – folytatta az írónő. A szimpátia, a közös érdeklődés is szerepet játszik. Ha az első randevún, találkozón nincs meg a szikra, nem lesz folytatás. A férfiak arról számoltak be: nincs meg a kényszer, hogy feltétlenül a hálószobában kell kikötnie egy párnak. Bár hatalmas problémát látnak abban, hogy számos fiatal lány ezt egy könnyű megélhetési forrásnak tekinti.

Ezért maszturbál mindennap az asszony, aki nagyon boldog a férjével (18+)http://www.life.hu/intim/20181206-ezert-maszturbal-mindennap-nap-az-asszony-aki-nagyon-boldog-a-ferjevel.htmlLouise öt éve házas, a szexuális élete teljesen jól működik a férjével, mégis mindennap maszturbál. Most elárulta, miért. IntimOrigoMeztelen naptárat adnak ki a német farmerlányok: fotók (18+)http://www.life.hu/intim/20181206-meztelen-naptarat-adnak-ki-a-nemet-farmerlanyok.htmlDögös farmerlányok meztelen idomaira csorgathatják a nyálukat a férfiak egész évben. IntimOrigoEgy fotós megörökítette a nők arcát orgazmus közben (18+)http://www.life.hu/intim/20181206-egy-fotos-megorokitette-a-nok-arcat-orgazmus-kozben.htmlAlbert Pocej fotográfus 14 nőt kapott lencsevégre orgazmus közben. IntimOrigoA gyűrűs- és a mutatóujj elárulja, hogy hűséges-e egy nőhttp://www.life.hu/intim/20181206-a-gyurus-es-a-mutatoujj-elarulja-hogy-husegese-egy-no.htmlA kezdeti időszakban minden párkapcsolat azzal telik, hogy a két fél megismerje egymást. Nagy kérdés az is, hogy vajon hűséges típus-e a másik, ez sokszor a későbbi időszakban sem változik, ha felüti fejét a féltékenység. Ám most úgy tűnik, egy pillantással meg lehet mondani, hogy egy nő mennyire hűséges egy párkapcsolatban. Intim--Palvin Barbi egy szál tangában mutatta meg a fenekét: fotóhttp://www.life.hu/intim/20181205-palvin-barbi-egy-szal-tangaban-mutatta-meg-feneket.htmlPalvin Barbi egy szál tangában mutatta meg formás hátsóját. Intim--Egy koporsókat gyártó cég pucér nőkkel akarja eladni a termékeit (18+)http://www.life.hu/intim/20181204-egy-koporsokat-gyarto-ceg-pucer-nokkel-akarja-eladni-termekeit-18.htmlA koporsókat gyártó Lindner cég minden évben kiad egy naptárat termékeik népszerűsítése céljából. Ám ennek a kiadványnak nemcsak az az egyetlen érdekessége, hogy koporsókat tartalmaz, hanem az is, hogy azokban és azok tetején általában pucér nők vonaglanak. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.