Nők vallottak az öregedésről: elmondták, mikor kezdték érezni

Forrás: Dreamstime -
öregedés nők idő idős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több nő számolt be arról, hogy egyetlen pillanathoz tudták kötni, hogy elkezdtek öregedni. Legyen ez egy elejtett mondat vagy egy hétköznapi élethelyzet, sokan emlékeznek rá.

A legtöbb nő próbálja megállítani az idő múlását, de vannak olyanok is, akik méltósággal viselik az öregedés folyamatát. A Szeretlek Magyarország most olyan nők vallomásait szedte össze, akik egyetlen pillanathoz tudták kötni azt, amikor rájöttek, hogy elkezdtek öregedni.

Sok nő nehezen éli meg az öregedést Forrás: Dreamstime

Egyikük például arról számolt be, hogy kapott az édesapjától egy nagyobb összeget. Ahelyett, hogy szórakozásra költötte volna, vett egy új bojlert a lakásba. Úgy érzi, ez volt az a bizonyos pillanat.

Egy magát QuinnReednek nevező nő azt állította, hogy sokáig egyáltalán nem érdekelte a főzés. Ám, amikor a konyhafelszerelésektől jött a legnagyobb izgalom, rájött, öregszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.