Ő lehet a világ legnagyobb fenekű nője - Fotók

műtét plasztikai beavatkozás rekord fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natasha Crown mindössze 25 éves, de máris jó eséllyel pályázhatna a világ legnagyobb feneke címre. Nem titkolja, valóban az a célja, hogy övé legyen ez a titulus.

A 25 esztendős Natasha Crown nem titkolja, hogy az a célja, hogy övé legyen a világ legnagyobb feneke. Ennek érdekében mindent meg is tesz: pizzán és Nutellán él, emellett már több plasztikai műtéten is átesett. Emellett más szépészeti beavatkozást is bevállalt, arcát és ajkait feltöltette, valamint a melleit is megnagyobbíttatta.

Minél nagyobb, annál jobb. Nem akarok többé vékony lenni. A fenekemmel törtem már össze székeket, ágyakat, sőt embereket is. Én mindig is különböztem a többiektől. Más nők azt hiszik, hogy a karcsúság a menő, pedig nem. Szerintem a valódi nők így néznek ki, mint én" – idézi a hölgy szavait az UniLad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.