A nőgyógyász szerint ne használjuk többször ugyanazt a pengét intim borotválásnál

Forrás: Dreamstime -
higiénia nőgyógyász borotva intim Penge borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőrtelenítés számos módja közül választhatnak a nők, ám a higiéniával sokan nincsenek tisztában. Dr. Jen Gunter nőgyógyász szerint nem szabad például többször ugyanazt a pengét használni az intim testrészek szőrtelenítésekor. 

Választhatjuk a gyantát, de akár a lézeres szőrtelenítést is, ám a legtöbben talán még mindig a borotvához nyúlnak, ha szőrtelenítésről van szó. Fontos azonban, hogy bizonyos higiéniai előírásokat betartsunk.

Sokat olvashattunk már arról, mennyire fontos tisztán tartani a borotvát, és hogy mindig szárazon tegyük el. Dr. Jen Gunter nőgyógyász véleménye azonban az, hogy ez sem elég, ha szeretnénk magunkat megkímélni a fertőzésektől. Úgy véli, minden alkalommal másik pengét kell használni, hiszen a hüvely környékén csúnya fertőzéseknek tehetjük ki magunkat – írja a The Sun.

Ügyelni kell a tisztaságra Forrás: Dreamstime

Ez a világ legkisebb bugyija: nagyon keveset takar, de kínos pillanatoktól menthet meg (18+)http://www.life.hu/intim/20190124-ez-a-vilag-legkisebb-bugyija-nagyon-keveset-takar.htmlA világ legapróbb bugyija hasznos, és kifejezetten előnyös: kínos pillanatoktól menthet meg. Intim--Szorcsik Viki újabb meztelen fotóval rukkolt elő a közösségi oldalán (18+)http://www.life.hu/intim/20190123-szorcsik-viki-ujabb-meztelen-fotoval-rukkolt-elo-kozossegi-oldalan-18.htmlBár mellbimbóit cenzúrázta Szorcsik Viki, mégis igazán szexire sikerült az a fotó, amelyet nemrégiben töltött fel a közösségi oldalára. Intim--Kelemen Anna a közösségi oldalán ecseteli, milyen pozitív hatásai vannak az orális szexnek (18+)http://www.life.hu/intim/20190123-kelemen-anna-a-kozossegi-oldalan-ecseteli-milyen-pozitiv-hatasai-vannak-az-oralis-szexnek.htmlKelemen Anna nem kertel: Instagram-oldalán azt ecseteli, milyen előnyei vannak az orális szexnek. Intim--Így késleltesd az orgazmust (18+)http://www.life.hu/intim/20190122-igy-kesleltesd-az-orgazmust.htmlFérfiak vallottak arról, mit tesznek akkor, amikor túl hamar érkezik az orgazmus. Elárulták tippjeiket, nekik hogyan sikerül késleltetni a csúcspontot. IntimOrigoEzt jelenti az orgazmus-visszatartás (18+)http://www.life.hu/intim/20190122-ezt-jelenti-az-orgazmus-visszatartas.htmlHallottál már az orgazmus visszatartásáról? Eláruljuk, mit jelent ez! IntimThinkstockEzt jelenti az orgazmus-visszatartás (18+)http://www.life.hu/intim/20190122-ezt-jelenti-az-orgazmus-visszatartas.htmlHallottál már az orgazmus visszatartásáról? Eláruljuk, mit jelent ez! IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.