Egy nőnek egyéjszakás kalandja volt egy férfival, akinek az ikertestvére később eljegyezte őt.

Különös történetet mesélt el egy nő az egyik internetes fórumon. Mint írja, pár évvel ezelőtt szingliként randizott egy sráccal, akivel végül az ágyban kötöttek ki. A szex állítólag fantasztikus volt, ám mindketten úgy döntöttek, ez csupán egy egyéjszakás kaland volt.

A nő később egy társkeresőn rátalált a srác hasonmására, meg volt róla győződve, hogy ő az, és megbeszéltek egy találkozót. Csakhogy a randin a fiú teljesen más volt, mint akivel lefeküdt: sokkal csendesebbnek, visszahúzódóbbnak tűnt. Az úriember elmesélte a beszélgetés közben, hogy van egy ikertestvére, ekkor vált világossá a lány számára, mi történt.

Ikertestvérekkel szexelt a nőForrás: Thinkstock

Már hónapok óta együtt jártak, amikor bemutatták egymást a családtagjaiknak. A lány akkor találkozott újra az ikertestvérrel. Akkor úgy döntöttek, titkolják, mi történt közöttük, ám amikor eljegyzésre került a sor, a nő mégis bevallotta kedvesének a történteket. Szerencsére a férfi jól fogadta a hírt, és ez nem jelentett törést a kapcsolatukban – az érdekes sztorit a Ripost szúrta ki.