A Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, és persze a virágkereskedőké. A szingliknek sokszor nehéz, hogy lépten-nyomon piros és rózsaszín szívmotívumokba, lufikba és cukiságokba botlanak. Természetesen ez számos párkapcsolatban élőt is kiborít. Cikkünkkel a február 14-ét túlélni akaró szinglikhez szólunk. 

Ne borulj ki csak azért, mer közeleg a Valentin-nap, te pedig épp szingli vagy. A Valentin-napot ne arra használd, hogy azon keseregsz, miért nincs épp melletted senki, inkább arra, hogy a barátaiddal töltsd, vagy szervezz magadnak egy olyan estét, amikor lazíthatsz egy kicsit. 

Sokszor a párkapcsolatban élők sem örülnek a Valentin-nappal járó felhajtásnak és őrületnek, de szingliként ez még inkább megviselheti az embert. Mutatjuk, milyen programokkal dobhatod fel a február 14-ét. 

Lazítás a kádban

Mindenképpen kell ahhoz férfi, hogy meghitt hangulatban töltsd az estét? Persze, hogy nem! Engedj egy nagy kád forró vizet, szerezz be egy illatos fürdőbombát, keresd elő a kedvenc könyved és csak lazulj el. Ezután bújj be az ágyba, és nézd meg a kedvenc sorozatodat. Csakis olyasmit csinálj, amihez kedved van. 

A lényeg, hogy azt csináld, ami boldoggá teszForrás: Shutterstock

Mulass egyet a barátokkal

Trombitáld össze a szingli barátnőket, vagy azokat, akik bár párkapcsolatban élnek, irtóznak a Valentin-naptól, és csapjatok egy görbe estét. Mozduljatok ki, vagy csak gyűljetek össze egyikőtök lakásában. Iszogassatok, nosztalgiázzatok egy kicsit. Ilyenkor jókat lehet nevetni például a kamaszkori szerelmeken. 

Néhány finom falat

Számos étterem kínál Valentin-napi akciókat, de ki mondta, hogy ezeket csak a szerelmeddel lehet elfogyasztani? Hívd fel a legjobb barátnődet, vegyétek a nyakatokba a várost és kóstoljatok meg néhány finomságot!

Ha nincs kedved kimozdulni, csiszold egy kicsit a főzőtudományod. Ha van néhány recept, amit már régóta ki akartál próbálni, itt a remek alkalom. Kísérletezz a konyhában, majd egy pohár bor és egy jó könyv mellett falatozz!

Ezt ne csináld!

Talán nem Valentin-napon a legokosabb döntés a társkereső oldalak böngészése. Attól függően, hogy milyen lelkiállapotba kerültél az utcán veled szembejövő szerelem- és giccsáradattól, talán olyanra is ráböknél, akinek egyébként simán továbbgörgetnéd a profilját.