Pilát Gábor: Ne csak a távolból szeress!

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról szeretet szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem elég, ha csak lájkolsz, bökdösöl, és lehajtott fejjel, levegővétel nélkül nyomod a szívecskéket, nekem több kell.

Kevés, ha csak akkor szeretsz, amikor van egy kis szabadidőd, vagy a hormonjaid kiadják a parancsot. Ha csak ennyire szeretsz, akkor vagy nem szeretsz igazán, vagy csak ennyire tudsz szeretni. Talán ez is több, mint a semmi, de sajnos egyikkel sem megyek messzire.

Kevés, ha csak akkor szeretsz, amikor van egy kis szabadidőd, vagy a hormonjaid kiadják a parancsot Forrás: Shutterstock

Kellek neked? Akkor hívj fel, hogy halljam a hangod. Találkozzunk, hogy egymás szemébe nézhessünk, beszélgess és szeretkezz velem, ölelkezve álmodjunk egy ágyban, és fogd a kezem akkor is, ha rossz napom van.

És sose kérj elnézést az érzelmeidért, vagy azok kimutatásáért, mert az rosszabb lenne, mintha az igazságért kérnél bocsánatot. Szóval szeress, vagy engedj el!

Mindent a hüvelyszárazságrólhttp://www.life.hu/intim/20190306-minden-a-huvelyszarazsagrol.htmlA hüvelyszárazság bármely életkorban kialakulhat, és számos kiváltó oka lehet, ráadásul nemcsak a szexuális életet nehezíti meg, de sok esetben a hétköznapokat is megkeseríti. Ha azonban odafigyelünk, és felismerjük az egyes tüneteit, viszonylag könnyedén véget vethetünk ennek a problémának. IntimOrigoPilát Gábor a pornófilmek káros hatásairólhttp://www.life.hu/intim/20190225-pilat-gabor-a-pornofilmek-karos-hatasairol-irt-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-sorozatban.htmlFelnő egy generáció, aki a pornófilmekből tanul, akinek nincs szexuális kultúrája, aki azt hiszi, hogy a valóság is olyan, mint a felnőttfilmek, de a hús-vér nővel már nem tud mit kezdeni. IntimOrigoKiiroo Pearl 2: szexjátékszert teszteltünkhttp://www.life.hu/intim/20190228-kiiroo-pearl-2-szexualis-segedeszkoz-teszt.htmlTesztelőpárosunk nemrégiben egy igazán férfias VR-terméket vizsgált meg közelebbről, ezúttal viszont a szett másik, hölgyeknek szánt tagját, a Pearl 2 G-pont-vibrátort bújtatták a takaró alá. IntimOrigoPilát Gábor: "Szánalmasan szorult helyzetben vagyunk"http://www.life.hu/intim/20190225-pilat-gabor-az-onamitasrol-hazugsagrol.htmlSokszor harcban állunk az ideákkal, az emberekkel, a világgal, de még gyakrabban kerülünk összetűzésbe saját magunkkal, ma lerombolva és feladva mindazt, amit tegnap hittel és szívvel megépítettünk. Nem csoda hát, hogy megrekedtünk. IntimOrigoA gyerekek kedvenc youtuberéről előkerült egy nagyon perverz videó (18+)http://www.life.hu/intim/20190214-blippi-a-gyerekek-kedvenc-youtubere-emberekre-szekelt-perverz-videoban.htmlBlippi a 2-7 közötti korosztály videós hőse, aki oktatóvideókon keresztül bevezeti a gyerekeket a színek, a számok, a formák világába. Ezúttal viszont egy durván perverz videó került elő a múltjából.IntimAz ismerkedés legfőbb buktatójahttp://www.life.hu/intim/20190205-az-ismerkedes-legfobb-buktatoja-pilat-gabor-szerint.htmlMilyen buktatói vannak a valós önértékelés hiányának az ismerkedésnél? Csak buktatói vannak. Akinek nincs önbizalma, az azt jelenti, hogy nem bízik magában. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.