Cikkünkben most eláruljuk, melyik az a 4 pasitípus, amelyet érdemes elkerülnöd.

Aki miatt mindig elnézést kell kérned 

Ha azt veszed észre, hogy a pasidat folyton mentegeted a barátaid vagy az anyukád előtt, akkor komoly baj van. Ha állandóan elnézést kell kérned a viselkedése miatt, és különböző okokra fogod, hogy miért is olyan, amilyen, akkor talán jobb, ha szakítasz vele. 

Aki túl jól néz ki az Instán 

Régóta figyeled, hogy milyen szexi fotókat oszt meg magáról a közösségi oldalán? Csak óvatosan! Ne hagyd, hogy a mosolyával levegyen a lábadról. Attól, hogy jó pasi, nem biztos, hogy kedves is. Lehet, hogy valójában nagyon unalmas, és még buta is.

Ezektől a pasiktól óvakodjForrás: Shutterstock

Aki ki akar sajátítani téged 

Ha a kedvesed folyton manipulál, és ki akar téged sajátítani, jobb, ha átértékeled a kapcsolatotokat. Nagyon szép gesztus, ha naponta tízszer felhív, és virágokat küldözget neked a munkahelyedre, de ha nehezményezni, hogy esténként a barátnőiddel akarsz találkozni, vagy számon kéri, ha túlságosan későn érsz haza, akkor talán jobb, ha véget vetsz a kapcsolatnak. 

Aki túl gyors tempót diktál 

Épp túl vagytok az első együtt töltött éjszakán, de máris az esküvőt emlegeti? Próbáld megbeszélni vele, hogy lassítsatok. Hidd el, mindennek el fog jönni az ideje, nem érdemes kapkodni – ajánlja a Huffington Post.