párkapcsolat megcsalás Jelek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, milyen jelekre kell figyelned akkor, ha arra gyanakszol, hogy a párod megcsal.

Már nem vagy biztos a párod érzelmeiben? Félsz attól, hogy esetleg egy harmadik fél közétek áll? A Women's Health most összeszedte azokat a jeleket, amelyek szinte biztosan a megcsalásra utalnak. Nézzük, melyek ezek!

  • Egyre több hazugságon kapod a párodat.
  • Kerüli a közös randiesteket vagy a szexet.
  • Túlságosan elkezd ügyelni a külsejére.
  • Gyanúsan sokat nyomkodja a telefonját.
  • Az utóbbi időben megszaporodtak a váratlan kiadásai.
  • Furcsa okokat sorol, amiért távol volt.
  • Gyakran emleget egy olyan nevet, amit korábban soha.
  • Hirtelen elhalmoz ajándékokkal, bókokkal.
Ezek a megcsalás biztos jelei Forrás: Shutterstock
Testvérével csókolózott a PrankInvasion nevű YouTube-csatorna készítője – videóhttp://www.life.hu/intim/20190411-testverevel-csokolozott-a-prankinvasion-nevu-youtube-csatorna-keszitoje.htmlA PrankInvasion nevű YouTube-csatorna készítője kiakasztotta a követőit: a saját húgával csókolózott. IntimOrigoEgy bevásárlóközpont tetején esett egymásnak egy szerelmes pár: videó (18+)http://www.life.hu/intim/20190410-egy-bevasarlokozpont-tetejen-esett-egymasnak-egy-szerelmes-par-video-18.htmlBejárta az internetet az a videó, amelyen egy szerelmes pár a bevásárlóközpont tetejét vélte a legjobb helynek az erotikus együttléthez. Ám a bámészkodókkal nem számoltak. IntimOrigoAz anális szexről indított felvilágosító foglalkozást egy egyetem (18+)http://www.life.hu/intim/20190410-az-analis-szexrol-inditott-felvilagosito-foglalkozast-egy-egyetem.htmlAz anális szexről indított felvilágosító foglalkozást egy egyetem, de nem mindenki örül neki. IntimThinkstockNőgyűlölő bemutatkozása miatt okozott felháborodást egy társkereső férfihttp://www.life.hu/intim/20190410-nogyulolo-bemutatkozasa-miatt-okozott-felhaborodast-egy-tarskereso-ferfi.htmlEgy nő osztotta meg a Twitteren azt a Tinder-profilt, ami elvette a kedvét a randizástól: a férfi nőgyűlölő szabályai másokat is kiakasztottak. IntimOrigoCatalin Gellen erotikus illusztrációkon mutat be fülledt jeleneteket (18+)http://www.life.hu/intim/20190405-catalin-gellen-erotikus-illusztraciokon-mutat-be-fulledt-jeleneteket-18.htmlElső pillantásra talán nem is vesszük észre, hogy Catalin Gellen fekete-fehér illusztrációin erotikus jelenetek szerepelnek. Ám ha jobban megnézzük, még az arcunk is belepirul. IntimOrigo40 fős háremet tart a brunei szultán öccsehttp://www.life.hu/intim/20190405-40-fos-haremet-tart-a-brunei-szultan-occse.htmlElképesztő életmódot folytat a brunei szultán öccse, Jefri Bolkiah herceg. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.