Egy nő 16 év házasság után találta meg férjét a Tinderen

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Johannes Schmitt-Tegge -
házasság társkereső Tinder megcsalás megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsz éve ismerte a férjét, 16 éve voltak házasok, amikor rájött, hogy a férfi tinderezik. Reakciója sokakat megdöbbentett.

16 év házasság és 2 gyerek után szörnyű nap érkezett el egy feleség életében. Barátnője, Emma elküldött neki egy fotót, melyen azt látta, hogy férje, Mike regisztrált a Tinderre.

A nő napokig rá sem mert kérdezni a férfinál, nem akart foglalkozni a helyzettel. Végül egy családi vita közepén kibukott belőle. A férfi rettenetesen szégyellte magát, megkérte a nőt, hogy ő maga törölje le a telefonjáról az applikációt. Mindketten elismerték, hogy a gyerekek és a sok teendő mellett ellaposodott a házasságuk – írja a Telegraph.

Megbocsájtott a tinderező férjének a feleség Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Johannes Schmitt-Tegge

A feleség úgy érezte, nemcsak férje tehet a kialakult helyzetről. Megbocsájtott neki és belement, hogy tiszta lappal kezdjék újra a házasságukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.